Ezen múlik az életed!

Most egy kicsti eltérek a multi level marketing témától és a vitaminokról és a táplálékkiegészítőkről fogok beszélni.

Tulajdonképpen nem is annyira távolodik ez el a MLM-től, hiszen sok féle vitamint táplálékkiegészítőt forgalmaznak multi level marketing rendszerben.

Sajnos úgy tűnik, hogy vannak olyan hatalommal bíró szervezetek és emberek, akiknek nem érdekük a mi egészségünk fenntartása. Lehet, hogy sokak számára elcsépeltnek hangzik a gyógyszeripar és a politikai döntéshozás összeesküvés-elmélete. Volt már olyan orvos ismerősöm, aki szerint ez nevetséges és túlzó.

Vajon tényleg így van ez?

Győződj meg róla magad! Nézd meg a videót és írd meg a véleményed.

(A videót időközben eltávolították 🙁 )

Rengeteg orvos van, aki küzd ez ellen, de nem tehetnek meg értünk mindent. Nekünk is tennünk kell saját magunkért.

Mit tehetsz te?

Fejezd ki az álláspontodat azzal, hogy nem csak híve vagy az egészséges életmódnak, hanem rendszeresen fogyasztod a bio élelmiszereket és az egészséged fenntartásához szükséges táplálékkiegészítőket!

Minél nagyobb a kereslet, annál nehezebb felvenni ellene a harcot.

Ha teljes életet akarsz élni és nem szenvedni a betegségektől, tegyél meg ennyit magadért és a családodért.

Amint tudomásomra jut bármi más is azzal kapcsolatban, hogy mit tehetsz még az ügy érdekében, azonnal értesítelek.


Megbízható MLM céget keresel, mert új vállalkozást szeretnél?

Nagy múlttal rendelkező cég, sokak által ismert és kedvelt termékcsalád.
Egyedülálló profi támogató csapat, hogy neked is működjön a hálózatépítés.
Kattints az alábbi linkre és azonnal regisztrálhatsz:
Ha elakadsz, írj: mlmhogyan@szeszterke.ro

FLP Forefer Living Products Aloe regisztráció

32 thoughts on “Ezen múlik az életed!”

  1. Marhaság.
    Azért akarják korlátozni a vitaminokat, mert a buta amerikaiak betegre zabálják magukat belőle. És nem csak ők.
    Már mindenben hozzáadott vitamin van, amit a boltban leveszel a polcról.
    Ez nem normális állapot, szabályozni kell.
    A fluorral meg nincs baj, amíg csak fogat mosol vele és nem eszel belőle rendszeresen nagyobb mennyiséget.

  2. Hát barátom azt hiszem te vagy az igazán buta, butább a legsötétebb amerikainál is. Ha némi értelem szorult volna a szűk koponyádba, nem írnál le ilyeneket. Habár abban egyetértek, hogy az amerikai nép java, már kellőképpen agymosott és jól irányítható, lehet, hogy ott is fluoridos vizet isznak az emberek. De sajnos ez a tendencia egyre jobban terjed Európában is. Szomorú, hogy vannak még ilyenek, akik tudatlanságukat fitogtatva, kiállnak egy ilyen diktatúra mellett.

  3. Kicsit kemény szavak születtek itt, aminek nem igazán örülök. Talán szebben is kifejezhetnétek magatokat.

    Igen, van benne igazság, hogy egyesek ész nélkül szedik a különböző vitaminokat, de az tény, hogy ezzel nem ártanak magunkat, legfeljebb nem használ nekik semmit. Szükség lenne egy kicsivel több műveltségre ezen a téren. Azt észlelem, hogy egyesek teljesen el vannak látva mindenféle információval, míg mások csak olyan légből kapott információk szerint élnek. Azért szerencsére egyre jobb a helyzet, sokan érzik szívügyüknek, hogy megosszák a pozitív tapasztalataikat és érdemi szakértői véleményt nyújtsanak az embereknek. Csak így tovább!

  4. Valóban tenni kell valamit az oktalan táplálékkiegészitökkel szemben hiszen az köztudomású, hogy ezek javarésze szintetikus azaz kémiai uton elöállitot termékek (nem véletlenül használom ezt a szót), ugyanis nem nevezhetők vitaminnak. Betiltani ugyan nem kell, minden ember felelös azért amit elfogyaszt. Nem kell azért tudatlannak nevezni egy kultúrát és diktaturának nevezni egy demokráciát. (Bár itt is olyan „diktatura” lenne)

  5. Szerintem minden felnőtt ember tud olvasni és ellenőrizni tudja, hogy mit eszik meg és azt is, hogy mit tartalmaz az, amit megeszik. Ez érvényes a táplálékkiegészítőkre is.

    Mindenki tudja, hogy megfelelő táplálkozással és megfelelő táplálékkiegészítéssel rengeteg komoly betegség megelőzhető (lenne) ha erre nagyobb hangsúlyt fektetnének.

    De nem teszik, sőt, úgy tűnik, hogy csak az ellenzők száma gyarapodik, hiszen a média azt sugallja, amit elvárnak tőle azok, akiknek pénzük van rá, hogy irányítsák a közvéleményt.

    Az előbb említett diktatúrát én úgy értelmezem, hogy Amerika diktálja a feltételeket a többi országnak. Ez pedig elég nyilvánvaló tény.

    Egy teljes kultúrát természetesen nem lehet tudatlannak nevezni, és még az is érthető, hogy az emberek hisznek a médiának. Ez esetben azt kell mondanom, hogy sajnos.

  6. Pc1x1:
    Ha a sütnivalód is akkora lenne, mint az arcod, akkor nem ilyen stílusban kommunikálnál.
    Én tudom, miről beszélek, míg Te csak hiszed, hogy tudod, miről beszélsz, pubi.
    Eszter:
    Azért, mert nem hallottál róla, az attól még létezik.
    Az említett diktatúra viszont nem létezik, és én a buta amerikaiakról beszéltem, nem az okosakról 🙂 Arról meg nem mi tehetünk, hogy olyan sokan vannak 🙂

  7. Csak védem magam!

    Az eddigiek alapján két dolgot emelnék ki igenis Eszterrel értek egyet a vitaminok terén, bár amit Juhász Pál ír az sem egyszerű. És talán még igaza is van, hiszen sokszor találkozunk ilyen táplálék kiegészítőkkel.

    Nem lehet, hogy ezek előállítói a gyógyszer nagyhatalom vámszedői?
    Akik látván a vitaminokba vetet hitünket és látványos állapot javulásokat, gyógyulásokat, most újabb fegyverhez nyúlnak. Vitaminnak nevezett mérget osztogatnak, hogy a hatalmukat meg szilárdítsák, netán aljas módon bizonyítsák, hogy a vitaminszedés halálos?
    Nem lehet, hogy ez a céljuk?

    A népbutázásról, csak annyit, magam is tapasztalom milyen semmi és valóban elbutított nép az ott az óceán túl felén. Még, ha ezt sokan nem is hiszik el. Nem baj attól ez még így van, az viszont igaz, hogy azzá tették őket, úgy ahogy most Európát is akarják, mért nem látja senki, hogy Amerika volt a kísérleti nyúl, ott sikerült most jön a világ. Szóval ennyit Amerikáról, valóban egy buta média irányított nemzet, tisztelet a kivételnek.

    Eszter miért érthető, hogy hisznek a médiának?

    És végül diktatúra alatt most nem a nemzeti, amerikai, európai vagy más diktatórikus, vagy sem vezetést értem, hanem kifejezetten a gyógyszer cégek diktatúráját.

  8. sdhu – ha felvállalnád magad lehet, hogy hitelesebbnek tűnnének az állításaid. És kérlek, kicsit finomabb hangnemben kommunikálj. Egészen biztos vannak olyan dolgok, amelyekről még nem hallottam és léteznek, de tény, hogy több, különböző megbízható forrásból származik a véleményem. Lehet, hogy vannak olyan dolgok is, amelyekről te nem hallottál és érdemes lenne utánanézz.

    PC 1×1 – sdhu az élő példa, hogy az embereke hisznek a médiának.
    Miért hisznek? Rengeteg oka van:
    – úgy nőttünk fel, hogy amit a tévében mondtak vagy leírtak azt tényként kellett elfogadnunk.
    – mert ha azt mondják a tévében, holnap azt beszélik a munkahelyen és ha valamiről sokat beszélnek akkor az biztos igaz.
    – mert olyan emberek állítják a képernyőn keresztül, akikről azt hiszik, hogy értenek hozzá

    Soroljam még? Természetesen tisztelet a kivételnek.

  9. Azért érthető, hogy hisznek a médiának, mert az sokkal kényelmesebb, mint utánanézni a dolgoknak.
    Amúgy meg miért olyan nehéz elképzelni, hogy egy vitamin lehet mérgező?
    Van egy halom anyag, ami egykor sztár volt, aztán kiderült, hogy nem túl jó, ha megesszük/beszippantjuk/magunkra kenjük: azbeszt, teflon, fluor, amalgám, bizonyos gyulladáscsökkentők, hormonkészítmények…
    A bétakarotinról kiderült, hogy a dohányosoknál fokozza a daganat kialakulásának esélyét, 8-10%-os mértékben, ami nem kevés…

  10. Ja még annyit, hogy több, mint másfél évtizednyi gyógyszeripari és egészségügyi kutatási tapasztalatra és tudásra alapozom, amit írtam.
    És ti?
    Bye

  11. Érdemes lett volna folytatni a vitát, de egymásra mutogatás nélkül. Ha úgy is lehet, akkor kérlek benneteket, hogy folytassátok.

    Nagyon fontos dolgok ezek, hiszen az egészségünkről van szó.

  12. Látom, beindult a radír. Gratula.
    Közben meg megy a diktatúraellenes szöveg…
    Semmi személyeskedés nem volt abban, amit írtam.
    Csak szeretném tudni, milyen alapon oktat ki az, aki a véleményemet kéri?
    A véleményem olvasható fentebb.
    Én vagyok az élő példa arra, hogy az emberek hisznek a médiának?
    Most akkor ki is hiszi el, amit a videón állítanak?
    :-)))

  13. nagyon csúnyán el tud kurvulni egy oldal a kommentektől, ha agyatlanok hadakoznak.

    emberek, emberek.. nem veszitek észre, hogy pont ezt akarják elérni a felsőbb hatalmak!?

    egy kicsit rendetrakok:
    addig, amíg nincs rálátásod mindkét fél véleményére, nincs értelme a vitába beleavatkozni.

    amíg nem ismersz tényeket egy témával kapcsolatban, nincs értelme vitába szállni olyannal aki igen.

    vitaminokból nem lehet túllőni a szervezetet, mivel az megfelelően szelektál, viszont a vitaminelőállítási folyamatot fel tudja borítani, így effektív függővé válik a szervezet.

    egyértelmű h a tömeges irányítás a cél, és az egyetlen működőképes társadalmi forma..
    mivel a vallás megbukott, a törvények/büntetések nem bírnak elég elrettentő hatással, kommunizmus elv globálisan megbukott, így maradt a média mint fő eszköz anép megneveléséhez, amly egyértelmű, hogy olyan irányba kell tereljen, amely a haszontalan tömeg számára biztos vég.

    nagyon jó filmek születtek ebben a témában, mondhatni lerágott csont, csak mindig van valaki aki újra és újra rácsodálkozik ezen tényekre..

    nem kell kétmarékra szórni a tudást, ha túl sok okos ember marad e bolygón, az eredmény az lesz amit a kultusznak számító Soylent Green című film felvázol.

    linkek és részletek itt: http://blog.eaposztrof.com/2009/03/soylent-green-codex-alimentarius-virus.html

  14. sdhu – a véleményed az volt, hogy „marhaság”. Nos, hallottam már éppen elég véleményt életemben arról, hogy ez miért marhaság és nagy részük arra hivatkozott, hogy látta a tévében vagy olvasta egy újságban. Ha a te információid más forrásból származnak elnézésedet kérem, hogy azt mertem mondani, hogy hiszel a médiának.

    Én történetesen szeretek olvasni, és szoktam is. Főleg olyan témában, ami érdekel, és mivel egészségünk megőrzése számomra fontos téma igen sok könyvet és tanumányt olvastam a témáról, konzultáltam orvosokkal, természetgyógyászokkal, minden lehetőséget megragadok az információgyűjtésre. És nem utolsósorban saját és környezetem tapasztalatai alapján is tudok véleményt alkotni. Az pedig, hogy az ember megtapasztal egy dolgot, az felülmúl minden egyéb kutatást.

    A vitaminok nem károsak a szervezetre, nagy részük vízben oldódik és emiatt a fölösleges mennyiség kiürül a szervezetből. Esély nincs rá, hogy megbetegedjünk tőle! Érdekes módon mégis sokkal többet cikkezik erről a média, mint a valóban káros adalékanyagok létjogosultságáról.

    A valós veszélyt esetleg az jelenti, hogy nem megfelelő arányban jut hozzá a szervezet a vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz különböző okok miatt. Ezért fontos a kiegyensúlsozott pótlás. Ha valaki 2009-ben még mindig azt hiszi, hogy az egyre inkább vegyszerezett táplálékunk megfelelő mennyiségű vitamint tartalmaz és valami titokzatos kór miatt vagyunk például rákosak… hát… annak ideje lenne kicsit utánaolvasni és ráébredni, hogy valójában a legtöbb betegség valamilyen vitamin(ok) hiányának tudható be.

  15. A videóról kérted a véleményt. Ez megint egy amolyan bolhából elefántot eset, egy újabb összeesküvés elmélet, alaptalan.
    A szóban forgó Codex egy amolyan szabványgyűjtemény, amelyet számos ország elfogad és igazodik hozzá, többek között az Eu tagországai, Magyarország is.
    Gondolod, ha diktatúrát akarnak csinálni, azt egy ilyen nyílt formában teszik? Vicces lenne.
    A rovarirtószerek ellen tiltakozó hölgynek feltenném a kérdést, hogyan döntene: az éhes emberek egyék meg a gabonát vagy kártevők?
    Mert erről van szó. Ennyi embert, amennyi most él a Földön, nem lehet biokajával etetni, mert abból nem terem elég (java részét megeszik a kártevők, ami megmarad, azt meg aranyárban adják).
    Ha meg a hatalmak elhatározzák, hogy Neked be kell venni valami szert, akkor azt be fogod venni, ha tetszik, ha nem. Akár kötelező védőoltás formájában is.
    Egyébként meg ez nagypolitika, globális jelentőségű dolgokat balgaság lenne egyének szintjén kezelni. Erre kár számítani.
    Hát ez van.

  16. A vitaminok mai töméses módszere bizony ártalmas, nem is kis mértékben!
    Normál esetben nincs vitamin túladagolás (például gyümölcsfogyasztás, stb.), mert a vitaminokból csak a szükséges mennyiség szívódik fel.
    Beteg ember kívánja a savanyúkáposztát, C-vitamin kell tehát a betegségére, érzi a szervezete! Ez serkenti az immunrendszerét a védekezésre!
    A boszorkánykonyhák ezt a természetes akadályt már legyőzték!
    Túltelítik a szervezetet vitaminokkal, az állandó túlkészültség miatt stagnálódik az immunrendszer, a túlzott vitamin bevéitel, aminek az arányait nem a szervezet irányítja, bizony felborítja a hormonháztartást.
    Olyan ez, mint amikor állandóan farkast kiáltanak hülyeségből és kifáradnak, nem is veszik már komolyan a védekezők, amikor tényleg megy a farkas.
    Jó a vitamin, de csak sokkszerűen alkalmazva, amikor szüksége van rá a szervezetnek!
    A táplálékkiegészítőkről is hasonló a véleményem.
    Aki mondjuk egy betegséggel legyengül, azt egy kicsit gyorsabban felerősíteni, de max ennyi!
    Mindenkinek olyan a testalkata a genetikai kódja szerint ha normálisan természetesen táplálkozik, amilyet a belső szervei és azok összhangja a leg optimálisabban elvisel!
    Fel jkellene már ébredni, hogy a vitamin és táplálékkiegészítők gyártói is a gyógyszeriparhoz tartoznak, ahhoz az iparághoz, amelyik a világon a legnagyobb haszonnal dolgozik!
    Az az üzlet nekik, ha betegségeket, beteg embereket kreálnak!
    Nyílt titok, hogy a netes vírusokat is a vírusirtók gyártói kreálják, hiszen csak nekik fűződik érdekük hozzá.

    Az USA történelmének nem árt jobban utána nézni, mert habár nem verik nagy dobra, de a 60-as évek amerikája mellett bizony elbújhatott Rákosi és Sztalin is!
    Ma sincs jobb helyzet sokkal, csak jobban tudják titkolni.
    Demokrácia!! 😀

  17. Kedveseim! Mit vitatkoztok ezen a vitamin témán? Volt nekünk egy Nobel díjas Szentgyörgyi Albertünk. Ő talán eléggé véleményformáló. Ő azt mondta, hogy legalább a C vitaminnak ott kellene lennie kilós csomagolásban minden háztartás polcán.
    És biológus létére azt is állította, hogy az emberi szervezetnek sok vitaminra van szüksége, mert nem tudja előállítani.
    Azt meg nézzétek már meg, hogy az agyon permetezett, műtrágyázott élelmiszerekben mennyi vitamin van. Az csak ahhoz elég, hogy hiány betegségetek legyen.
    Aki meg nem fogadja el a vitaminok hasznosságát, az ne egye, de ne nézze őrültnek, aki megeszi.
    Az élet mindenkinél önmagánál indul.

  18. „Kedveseim! Mit vitatkoztok ezen a vitamin témán? Volt nekünk egy Nobel díjas Szentgyörgyi Albertünk. Ő talán eléggé véleményformáló. Ő azt mondta, hogy legalább a C vitaminnak ott kellene lennie kilós csomagolásban minden háztartás polcán.”

    Nagy ember volt, tisztelem és becsülöm, de ember volt ő is és nem tévedhetetlen!
    A túlzott mennyiség mindenből ártalmas és káros.
    A legtöbb városi gyermek is kórházba kerülne tized annyi külső behatástól, mint aminek az idősebb korosztály ki volt téve annó, ugyanis akkoriban a krumpli szagán is érződött a ddt, de kajáltuk a fákról a még zöl, vagy érés előtti permetezett gyümölcsöt, stb..
    Azt sem lehet ugye letagadni, hogy manapság az allergia népbetegség.
    Bizony a hozzáértők egyöntetű véleménye az, hogy a gyerekek idejekorán túl vannak védve és hiányzik az az 5-6 kg kosz a szervezetükből, amit kb. 6-8 éves korukig a régi gyerekek elfogyasztottak és a kisebb fertőzések megtanították a szervezetüket védekezni.
    Ugyanaz a szisztéma, mint a védőoltás.

  19. Igazán sajnálatos,hogy táplálékkiegészítők és vitaminok kapcsán is képesek vagyunk a modortalan beszédre,arra,hogy nem tiszteljük embertársainkat.Véleményt cserélni is lehet normális emberek módjára,csak intelligencia kérdése.Akkor várhatjuk el ,hogy tiszteljenek bennünket,ha mi is megadjuk ugyanazt.A vitaminokról csak annyit,hogy létezik vitamin túladagolás is.A lényeg ha valaki táplálékkiegészítőt szeretne fogyasztani azt csak ésszerű keretek között tegye,és fogyasztásának mikéntje erősen függ az egyéni táplálkozási szokásoktól és életmódtól.Ha egyedül nem megy kérjen segítséget.

  20. Tökéletesen egyetértek kormoshoval, nem is olyan rég lett betiltva Romaniaban az antibiotikumok és egyes fájdalomcsillapítók „recept” nélküli forgalmazása és éppen azért mert ha kell ha nem szedtek egyesek, természetesen a mellékhatások súlyosabbak mint a vitaminok esetében, de sokkal nagyobb a (túl)használok száma.

  21. A nagy eloszeretettel hasznalt es az orvosok altal laza konnyedseggel felirt „Anti-Biotikumok” sokkal nagyobb kart tesznek a szervezetben mint a vitaminok es nyomelemek. Mint a neve is mondja Anti=ellen,Bio=elet,tehat elet ellenes anyag,ami meg sok mellek hatassal is rendelkezik,valamint vegyi kepletenel fogva szepen elraktarozodik a majban ugy 25 evre. Aztan csodalkozzanak sokan, miert van annyi majbeteg, inmunnrendszer problema, es egyebb szovodmeny…………..

  22. Anno a gyógyszerkutató előtt állatvédők tüntettek az állatkísérletek ellen. Az egybegyűltek az igazgatót követelték, aki kiment és ezt mondta: „lehet tüntetni persze, de ha valamelyikőjük esetleg rosszul lesz, sajnos csak olyan gyógyszerekkel szolgálhatunk, amiket állatokon kísérleteztek ki.”
    Az antibiotikumok ellen manapság divatos lázadozni, de… inkább üljön a májamban egy darabig, mintsem egy hét alatt megegyen valami baktérium.
    Kolléganőm gyereke az oviból hazavitt olyan impetigót (ótvar), az anyukának kis híján felvágták a fél arcát, nehogy beegye magát az állcsontba, mert onnan iszonyú nehéz kiirtani. Mindezt 3 nap alatt! Addig meg csak kenegette valami pattanásgátlóval, ‘majd elmúlik’ alapon…

  23. Kétlem, hogy valaki azt állítaná, hogy az antibiotikumok minden esetben rosszak és fölöslegesek. A baj csak az, hogy sokszor indokolatlan esetben is azzal tömik a szervezetet (ezt az orvosok is beismerik), amikor például elég lenne egy kis vitaminpótlás és rötgön elszállna a baj.
    Ezzel az a gond, hogy a reális probléma helyett (gyógyszertúladagolások, stb) inkább felveszik a „legjobb védekezés a támadás” típusú hozzáállást és elkezdik szídni a vitaminokat.
    Hát… ilyen a világ.

  24. sdhu neked amerikába kelle menned mert pont olyan buta vagy mint ők!
    Mondanál konkrét esetet amikor valaki vitaminből betegre zabálta magát?
    A fluoridos fogkrémmel kapcsolatban pedig: köztudott, hogy a száj nyálkahártyáján keresztűl szívódnak fel az anyagok a leggyorsabban. Ezért is kell szívgyógyszert nyelv alá tenni. Úgyhogy igenis szívódik fel fluorid még akkor is, ha csak fogat mosol vele.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük