Gazdag papa szegény papa

Te dolgozol a pénzért vagy a pénz dolgozik neked?

Robert Kiyosaki klasszikusnak számít a sikerirodalomban, több könyvet írt arról hogyan legyünk sikeresek, hogyan építsünk üzletet, hogyan legyünk befektetők.

Ha nem is olvastad, bizonyára hallottál te is a „Gazdag papa, szegény papa” című könyvet. Erről küldött nekem egy kedves ismerősöm Baro két videót, amit ez úton köszönök neki és megosztom veled is.

Ha egy olyan ember, aki erre már egyáltalán nem szorul rá jó üzletnek tartja a multi level marketinget, és pontosan el tudja mondani, hogy kiknek ajánlja, akkor jó ötletnek tartom meghajolni a tudása előtt és megtanulni tőle a módszereket.

Az első rész:

…és a második rész:

Ha tetszenek a videók, küldd tovább  ezt a bejegyzést az ismerőseidnek, és írd meg a véleményed róla a hozzászólások között. Köszönöm.


Megbízható MLM céget keresel, mert új vállalkozást szeretnél?

Nagy múlttal rendelkező cég, sokak által ismert és kedvelt termékcsalád.
Egyedülálló profi támogató csapat, hogy neked is működjön a hálózatépítés.
Kattints az alábbi linkre és azonnal regisztrálhatsz:
Ha elakadsz, írj: mlmhogyan@szeszterke.ro

FLP Forefer Living Products Aloe regisztráció

5 thoughts on “Gazdag papa szegény papa”

  1. Én amikor bent voltam egy mlm-ben, akkor sokmindent megtanultam. Senki nem mondja azt, hogy könnyű, de nem lehetetlen megcsinálni.

  2. Rengeteg jó könyvem van az MLM röl. És nem agymosás meg aki előbb benne van az a menő.

    Ami a legfontosabb tanulás és alkalmazás az egész lényege. Én sem kitaláltam a weblap készítést, már 1996 ota internetezem, ez tanulást jelent és alkalmazást rengeteg kudarcot és sikert.

    A pénzt csak jó gazdálkodással tudjuk megfogni.
    Robert Kiyosaki 3 X ment tönkre mire megtanulta a jó pénz gazdálkodást. Azt hiszem Ö mondta hogy mikor mínusz egy millió dollár adósaga volt úgy aludt mind egy kisgyerek. Fél óránként felkelt sírva, most már nevet az egészen. És nem is biztos hogy az MLM kell mindenkinek valakinek autókat is kell javítani meg kerteket kell rendezni.Egy nagy lényege hogy szeresse amit csinál.

  3. És itt a pont.
    Egyébként nagyon egyszerűen működik minden. Amire szükség van, arra mindig van kereslet. Ha mögötte ott egy mlm, akkor mindenki jól jár.
    Előfordulhat, hogy több mlm hasonló dolgokat ad el. Vagy annyira ismertté és teljessé válik a hálózat, hogy alig van rá ember. De mindig van másik mlm más jó termékekkel, amivel szintén lehet tarolni.
    Azért van úgy, hogy egy mlm sokáig tud létezni és jól lehet vele keresni 50 év múlva is. Ezek olyan alapvető igényekre építenek, amire hosszútávra is lehet építeni.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük