Örüljünk mások sikerének

Egy kedves internetes ismerősöm, Eyn felkérésnek teszek most eleget. Kaptam tőle egy meghívót, azzal a céllal, hogy népszerűsítsük egymás blogját. Vagyis nem csak egymásét, hanem többekét, hiszen mások sikerének is ugyanúgy lehet örülni.

Bízom benne, hogy te is örömmel fogadod a kezdeményezést.

Ez egy játék, hasonló, mint az „add tovább mozgalom

Kreativ blogger
Kreativ blogger

Köszönöm Eyn-nek, hogy gondolt rám és elküldte a felkérést, örömmel teszek neki eleget. Ő ezen az oldalon írt erről:

Eyn blogja

A játékszabályok

  1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.
  2. A logót ki kell tennem a blogomba.
  3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.
  4. Írni kell magamról 7 dolgot.
  5. Tovább kell adnom a kitüntetést másik 7 blog társamnak.
  6. Be kell linkelnem őket.
  7. Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjazásról.

Hét dolog magamról

  1. Kell, hogy legyen egy olyan világ, amikor nyugodt lélekkel ébredünk és boldogan nézünk a napjaink elé. Ezt a világot akarom megkeresni és megmutatni neked is.
  2. Szívügyem a szabadság! Nem baj, hogy felelősséggel jár: megéri!
  3. Mindig valami jobbat akarok, mindig valami jobbat keresek, mindig egy kicsit többet akarok tudni. Így szép az élet!
  4. Szeretem az érintetlen természetet, mert olyan tiszta és őszinte. Kár, hogy egyre kevesebb van belőle.
  5. Az igazán jó dolgok mindig nagyon egyszerűek. Annyira, hogy azt mondhatnánk, nem látjuk a fától az erdőt.
  6. A legtöbb dologhoz kell egy társ, vagy egy csapat. Egyedül minden nehezebb, nem elég hatékony.
  7. Hálásan köszönöm, hogy mindezt elolvastad, hálásan köszönöm, hogy a társam vagy ebben a kis játékban.

Nekik adom tovább a díjat

  1. Komáromi Miklós http://networkmarketing-pro.blogspot.com/
  2. Gerbovics Péter http://modernonlinemlm.blogspot.com/
  3. Kajárik Béla http://kajarikbela.hu/
  4. Törökné Fodor Ildikó http://csaladiasmlm.com/
  5. D. Bikfalvi Móni http://csaladbarat.blogspot.com/
  6. Karakai Miklós http://netkeresetek.hu/
  7. Wieland Piroska http://webmlmtanacsok.blogspot.com/

Megbízható MLM céget keresel, mert új vállalkozást szeretnél?

Nagy múlttal rendelkező cég, sokak által ismert és kedvelt termékcsalád.
Egyedülálló profi támogató csapat, hogy neked is működjön a hálózatépítés.
Kattints az alábbi linkre és azonnal regisztrálhatsz:
Ha elakadsz, írj: mlmhogyan@szeszterke.ro

FLP Forefer Living Products Aloe regisztráció

6 thoughts on “Örüljünk mások sikerének”

  1. Pingback: Sikeres MLM neked – mert kell egy csapat!» Értéket ajánlunk

  2. Jó dolog lenne ez, de sok a „reklámzaj”. 100%, hogy nem fogok minden blogot tovább ajánlani, amit olvasok. 1. mert nem olvasok 7-et. Aki dolgozik, az nem ér rá egész nap a gép előtt ülni 2. mert nem mindig vannak rajta jó dolgok. Ami hasznos, és érdekelheti pár ismerősömet, azt úgyis elküldöm nekik. Ha tetszik nekik, akkor úgyis olvasni fogják a blogot.
    Így minek ajánlanék mindent? Az MLM sem arról szól, hogy mindent-mindenkinek. Információt szűrővel, én így gondolom. Ami az ismerősöm érdeklődési körébe tartozik, csak olyan dolgokat küldök neki. Ha össze-vissza küldözgetés lesz, akkor megint be fog jönni a szemét ebbe a gépezetbe, és rossz tapasztalatok lesznek ugyanúgy, mint az MLM-mel kapcsolatban is. Mindenki mindent küldözget, és az embereknek már elege van ebből. Alig van olyan, hogy valaki a tényleges problémájára egy barátjától kapna e-mailt, mindig csak vadidegen emberek küldözgetik a sok sz..t. Ha az ismerősömnek küldök valamit, már automatikusan törli az én levelemet is. Nem csodálkozom, hogy rossz híre van az MLM-nek is. Az interneten sok a szemét. Meg kellene válogatni, hogy kinek küldözgetünk infókat.
    Gondolkozzunk már reálisan. A sarki abc sem fogja reklámozni a belvárosi coop-ot, hülye lenne. Az MLM-mel foglalkozók is hülyék lennének más MLM cégek képviselői által készített oldalakat ajánlgatni másoknak. Itt is van konkurencia. Ha valakinek mindegy az, hogy az érdeklődő kinek a cégét és termékeit nézegeti, akkor ne csodálkozzon, ha máshová kerülnek az ismerősei. Meg is érdemli. Pénzből élünk, és ha valakinek pénzt akarok termelni, az első sorban én magam vagyok.
    Ha fűtés szerelő lennék, senkinek nem ajánlanék másik fűtés szerelőt. Magamat képezném profi szakemberré, profin végezném el a munkámat, és a megelégedett ügyfelekkel ajánltatnám magamat. Nem kritizálnám soha a konkurenciámat, mert csak magam alatt vágnám a fát. Egyszerűen magamat helyezném előtérbe másokkal szemben.

  3. Kedces Zoltán!

    Hálásan köszönöm, hogy megosztottad velünk a véleményed.

    Természetesen van abban igazság, amit írsz, valóban pont elég olyan dolgot kapunk e-mailben, amire nem vagyunk kíváncsiak.

    A hozzászólásod második felével vitatkoznék. Valóban van konkurencia egyes oldalak között, de konkurenciaharc helyett sikeres együttműködést is el tudok képzelni. Sokkal hatékonyabb, mint a harc.

  4. Én nem fogok vitatkozni, már kinőttem ebből. Vitatkozzanak a politikusok, mi normális emberek vagyunk, és nem akarunk senkit meggyőzni. Ha a sarki abc és a belvárosi coop tud harmóniában együttműködni, akkor én elmegyek papnak, és a cölibátust is 100%-osan be fogom tartani. Esküszöm.
    Nem az MLM oldalak között van konkurencia, hanem a lehetőségek között. Gondolom neked sem mindegy, hogy pl 100 beteg ember a te oldaladat nézegeti, vagy a konkurencia oldalait nézegeti a megoldást keresve.
    Lehet akárhogy csűrni-csavarni, de én és a családom vagyunk a legfontosabbak, ezután jöhet más is.
    Csak oktató oldalakat, még egyszer kihangsúlyozom, hogy csak oktató oldalakat szívesen szoktam küldeni másoknak, de aminek a hátterében egy toborzó ember próbálja az oldalára terelni a jó népet, az már nem tetszik.
    Legyen külön a toborzó és külön az oktató, és ne legyen keveredés benne. Van pár olyan oldal, amin tök jó dolgok vannak és OKTATÓ oldalként van/volt feltüntetve, de mivel minden 3. bejegyzésben elhangzik a cég neve, és fényesítik, hogy „mi vagyunk a legjobbak. Csatlakozz hozzánk” címszóval, ezt nagyon tré dolognak tartom.
    Jó dolognak tartom az MLM-met, de legyen mindenki egyenes, és ne hátulról támadjon a fantasztikus üzleti lehetőségével. Ha szemtől-szemben nem megy az üzletépítés, akkor menjen vissza dolgozni az az illető.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük