Hogyan taroljuk le a piacot egy hónap alatt?

Talán kissé túlzás ez az állítás, hogy egy hónap alatt taroljunk, de nem lehetetlen. A tapasztalat azt mutatja, hogy ha valaki szívvel lélekkel hozzáfog az üzlethez és kitűz magának egy rövid határidőt gyorsabban halad, mint az „ej ráérünk erre még” hozzáállással indulók.

Mi a titok?

Nincs titok. Egyszerűen, ha az embert valamiért szorítja az idő jobban teljesít.

Ez nem azt jelenti, hogy azonnal át kell esni a másik végletbe és irreális célokat kell kitűzni. Legyen az a cél reális, legyen legalább nagyjából levezetve a folyamat, hogy pontosan tudd, mi az amit meg kell tegyél, hogy elérd és már kezdheted is.

A lényeg itt is, mint általában, a cselekvés!

Cselekvéssel szerzel tapasztalatot, önbizalmat és sikerélményt. Ha ritkábban cselekszel annak csak az az eredménye, hogy hosszabb időbe telik megszerezni a szükséges tapasztalatot, hosszabb időbe telik, míg megtanulod, hogy hogyan kommunikálj úgy, hogy ritkábban utasítsanak vissza.

Vegyünk egy példát:

– Tegyük fel, hogy tisztában vagy vele, hogy szükséged van 15 üzlettársra.

– Mivel van egy kis tapasztalatod (vagy mondták) azt is tudod, hogy ehhez szükséges beszélj mondjuk 100 emberrel.

– Mivel van egy kis tapasztalatod (vagy mondták) azt is tudod, hogy ehhez fel kell vegyed a kapcsolatot 500 emberrel, mert nem mindenki ér rá, nem mindenki óhajt üzletről vagy termékekről beszélgetni veled.

Nos: teljesen mindegy, hogy azzal az 500 emberrel egy hónap alatt vagy fél év alatt veszed fel a kapcsolatot, abból úgyis csak 15 munkatársad lesz. Persze ezek a számok csak példa értékűek, de azért van valami valóságalapja. Ha egy hónap alatt cselekszel, gyorsan és hatékonyan, akkor nem veszíted el a lelkesedésed, lesz sikerélményed és mellesleg pénzed is. Ha minden héten csak egy ember keresel meg, akkor kb 10 évbe telik annyi emberrel felvenni a kapcsolatot, így nem fogsz igazán gyorsan haladni.

A te döntésed, hogy hogyan csinálod és a te eredményed fog arról tanúskodni, hogy mit cselekedtél.

Te melyik változatra szavazol?


Megbízható MLM céget keresel, mert új vállalkozást szeretnél?

Nagy múlttal rendelkező cég, sokak által ismert és kedvelt termékcsalád.
Egyedülálló profi támogató csapat, hogy neked is működjön a hálózatépítés.
Kattints az alábbi linkre és azonnal regisztrálhatsz:
Ha elakadsz, írj: mlmhogyan@szeszterke.ro

FLP Forefer Living Products Aloe regisztráció

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük