Mit veszíthetsz ha megpróbálod?!

Share

Ilyen, és ehhez hasonló szövegekkel sokan keresnek meg mostanában különböző „jobbnál jobb” lehetőségek ajánlásával.

Nos, én is a multi level marketing híve vagyok, vallom és hirdetem, hogy ez a kis emberek nagy üzlete, amivel ki lehet emelkedni a taposómalom típusú életformából.

DE: ez nem jelenti azt, hogy hetente-havonta cserélgetem a cégem, mint más a fehérneműt. Nem is tudom miért gondolják azt egyesek, hogy ha az egyik üzletben nem voltak sikeresek, akkor majd a másikban azok lesznek. Persze az igazi szponzori segítség sokat számít, de legfőképpen a saját fejlődés és tanulás és főleg a cselekvés a fontos. De erről majd máskor, ez nem tartozik ide.

Elmesélek egy történetet.

Őszintén szólva a saját hibám tanulságát szeretném megosztani veled, hogy ha lehetséges, ne ess te is ugyanabba a csapdába. Vagy legalábbis értelmesebb dolgokkal töltsd az idődet. 🙂

Egy kedves ismerősöm megkeresett „bomba üzlettel”, valami hasonló szöveggel: „ Most indul, december végéig lehet regisztrálni, januárban fizetnek. Bővebb információ majd januárban”. Szándékosan nem írom le a weboldal nevét, nem akarom őket még ezen az úton is reklámozni.

Kérdésemre, hogy mi ez, a válasz az volt, hogy nem tudom, de mit veszíthetünk. Lehet, hogy bejön. Mondanom sem kell, hogy egy kecsegtető ajánlatról volt szó.

Gondoltam megpróbálom. Végül is „mit veszíthetek”?

Megpróbálom röviden leírni, hogy ez után mi történt. Felhasználva a meglévő kapcsolati tőkémet, felajánlottam az adott lehetőséget, felelősségteljes szponzor módjára kezeltem a kérdéseket, válaszoltam amire tudtam, a végére, már egész mélyen beleástam magam a dologba. Össze is gyűjtöttem egy komoly összeget az ajánlások által.

Ezek után már komolyan érdeklődtem az iránt, hogy mikor lesz ez nekem kifizetve.

Az eredmény: néhány e-mail váltás után kiderült, hogy a lehetőség nem is készpénzt ajánl, hanem vásárlási lehetőséget egy webáruházban, ami majd egyszer lesz, most még nincs is.

Hogy mi ebben a jó? Nem tudom! Majd kiderül! Vagy nem!

Mi ebből a tanulság: SOHA TÖBBÉ nem ajánlok másoknak olyasmit, amit nem tanulmányoztam részletesen és nem tudom előre, hogy pontosan miből, mikor és milyen körülmények között lesz pénz. Csak ajánlani tudom, hogy te se tedd! Ha annyira jónak tűnik az ajánlat szánj rá egy kis időt és nézz utána a részleteknek.

Rájöttem mit veszíthetek: a ráfordított értékes időt és azt, hogy az emberek, akik megbíztak bennem felelőtlennek tartanak miatta és nagy eséllyel elfordulnak tőlem. Te szeretnéd ha az ismerőseid olvasatlanul törölnék az általad küldött leveleket, mert már „unják a banánt”?

Van folytatás is:

Azóta már megérkezett a legújabb „bomba lehetőség”, amit január első napjaiban ajánlottak, azzal a szöveggel, hogy január 6-án kiderül, hogy mi lesz belőle. Kb. 10 emberből EGY SEM TUDTA MEGMONDANI, hogy miről van szó. Szintén csak a megszokott szöveg, hogy „mit veszíthetünk?”

Igen tudom, hogy utánanézhetnék, tanulmányozhatnám a lehetőséget, átolvashatnék jó néhány oldal szabályzatot. Ez igen megterhelő lenne számomra, hiszen nem tudok olyan szinten angolul, hogy első olvasatra megértsem. Arról nem is beszélve, hogy egy szabályzat áttanulmányozása magyarul is órákat vesz igénybe.

Nem akarom azt állítani, hogy az ilyen módon ajánlott lehetőségek nem jók. Bizonyára vannak olyan emberek, akiknek pont arra van szükségük.

DE tudatlanságból és lustaságból SOHA nem szabad csatlakozni valamihez, amihez megírnak egy-két jól hangzó reklámszöveget!

Tudom, hogy az mlm üzlet, amivel foglalkozom az jó és bátran, büszkén ajánlom, mert TUDOM, hogy MI AZ. Ha komolyan érdekel neked is bármikor megmutatom, csak annyit kell tenned, hogy érdeklődsz.

Az ilyen „mit veszíthetek” típusú üzleteket pedig meghagyom azoknak, akik szeretnek lottózni. 🙂

Kicsit hosszúra sikerült ez a bejegyzés, ígérem máskor megpróbálom rövidebbre fogni.

Légy vidám, és ha van véleményed írd meg a hozzászólások között!


Megbízható MLM céget keresel, mert új vállalkozást szeretnél?

Nagy múlttal rendelkező cég, sokak által ismert és kedvelt termékcsalád.
Egyedülálló profi támogató csapat, hogy neked is működjön a hálózatépítés.
Kattints az alábbi linkre és azonnal regisztrálhatsz:
Ha elakadsz, írj: mlmhogyan@szeszterke.ro

FLP Forefer Living Products Aloe regisztráció

Share

7 comments on “Mit veszíthetsz ha megpróbálod?!

 1. Kedves Eszter!

  Szorgalmasan olvasgatom e-mail-jeit, de most
  már szeretném megtudni, hogy milyen üzlettel
  foglalkozik.

  Üdvözlettel: Gizi

 2. Szia Eszter!

  Nagyon fontos, amit leírtál és nagyon hasznos.
  Tény, hogy sokan – főleg a válság okozta kilátástalannak tűnő helyzetben – ugranak minden “bomba” üzletre.
  Ehhez is gyakorlat kell: észrevenni, mi az, ami figyelmet érdemel, mi az, amit azonnal törölni szükséges.
  Az általad említett ajánlatokkal az én fiókjaim is tele voltak.
  Első pont: mi a termék? Ha a beléptetésért ígérnek pénzt, helyből elvetendő.
  Második: háttér?
  Harmadik: céginfo – lekérhető!

 3. Szia Eszter!!!Megértelek ebben a bizonyos SBM-ügyben,de kérlek érts meg te is,hogy én álád regisztráltam,””((gondoltam ha te ilyen régota foglalkozol ezzel ,akkor ez sem lehet kamu,gondolom tudod hogy mire értem””))De kérlek te is érts meg hogy ezzel nagyon kínos helyzetbe hoztál engemet,az alám regisztrált körömben,Nem tudom hogy mit is monthatnék nekik,De ha belegondolok az ilyen üzletekben ez is benne van,Kérlek írj.

 4. Kedves Tamás!
  Azt javaslom, hogy küldd el ezt a blogbejegyzést azoknak is, akik hozzád regisztráltak.
  Persze attól, hogy ebből most nem lesz készpénzünk, nem lehetetlen, hogy vannak akik szeretnék elkölteni a megszerzett dollárjaikat a webáruházban.

  Kedves Gizi!

  Nem fogom az oldalamon és a blogomon megjeleníteni az üzletet, amivel foglalkozom. Ha komolyan érdekel keress meg.

 5. Pingback: www.linkmegoszto.com

 6. Épp pollner blogjából ugrottam át, hogy gratuláljak az oldaladhoz.
  “Férfimunka”, ahogy szokták mondani.
  Naná, hogy fel vagyok íratkozva, DE!
  Tökéletesen egyetértek veled, egy dolgot lehet egyszerre jól csinálni.
  Így, mivel több mint 3 éve letettem a voksomat egy cég mellett, hát csak olvasód leszek, és kivánok minden jót.
  Amúgy, meg Gyergyószentmiklóson születtem, úgy hogy a Te sikered öröm lesz nekem is.
  Gratulálok
  Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Name and email are required. Your email address will not be published.