Egy kis megerősítés

Mindig megerősít, amikor valaki pozitív nyilatkozatot tesz a multi level maketinggel kapcsolatban. Annál is inkább, ha ezt egy olyan ember teszi, aki amúgy nem mlm-ezik és esze ágában sincs promózni egy terméket vagy egy szolgáltatást.

Ez történt ma is, amikor eaposztrof blogját olvastam.

Eszembe jutott az is, amikor nemrég egy partnerem azt mondta, hogy „soha többé MLM!„.

Ugye milyen egyszerű lenne feladni?

Hiszen válság van. Nincs az embereknek pénzük. Meg különben sem adnak annyit a termékért. Na meg a cégednek is vannak hiányosságai. Azok a hatalmas előnyök, amelyek miatt csatlakoztál, egy-egy rosszabb napon, hirtelen mind hatalmas gyengeségeknek tűnnek.

Ja, igen és a szponzorod is emberből van, nem tökéletes. Hiszen nem találja ki, hogy mi bánt, anélkül, hogy elmondd neki. Borzalom!!!

Hiszen már annyi ideje elkezdted, ettől sokkal hamarabb számítottál a sikerre, igaz?

Lehet, hogy az MLM nem is működik?

Vagy csak neked nem működik, mert hülye vagy hozzá?

Van egy nagyon rossz hírem!!!

Te már tudod, hogy mit lehet elérni a multi level marketing által. Te már tudod, hogy ha dolgozol, tanulsz, fejlődsz, akkor olyan üzleted lehet, olyan élményekben lehet részed, amit másképpen soha vagy csak sokkal nagyobb áron kaphatnál meg.

Te már azt is tudod, hogy képes vagy rá, hiszen ha nem éreznéd magad elég rátermettnek, akkor nem kezdted volna el soha.

Azt is tudod, hogy tanulnod kell, vezető egyéniséggé kell válj, ahhoz, hogy az emberek kövessenek.

És a fejlődés, talán neked is, nehéz!

Igen, nehogy azt hidd, hogy csak neked fáj, nem is hallottam még olyan emberről, aki ne szenvedett volna meg ezért. És ha nagyon fáj, akkor az azt jelenti, hogy gyorsabban fejlődsz, mint amennyit a komfortzónád megenged neked. Ez egy természetes folyamat.

Ha ma feladnád, egy ideig kényelmesen nyalogatnád a sebeidet és ráfognád a körülményekre a sikertelenséged. Viszont, mivel már tudod, hogy képes vagy fejlődni és képes vagy az üzletépítésre hosszú távon nem lenne jó stratégia a feladás.

Hiszen te már ismered az mlm előnyeit és azt is, hogy ha eleget tanulsz és cselekedsz, akkor eredményes leszel.

Úgysem fogsz nyugodni!

Tudod, hogy ez neked is sikerülhetne, ha csinálnád. És egy idő után újrakezded. Ha nem ebben az üzletben, akkor egy másikban. Talán azt hiszed majd, hogy az egy jobb üzlet. Pedig lehet, hogy nem jobb, sőt, mindent kezdhetsz elölről. Az összes befektetett energiád kárba vész ha ma abbahagyod és amikor újra kezded, akkor újra a nulláról indulsz.

Nem lesz könnyebb… sajnálom… Honnan tudom? Tapasztalat…


Megbízható MLM céget keresel, mert új vállalkozást szeretnél?

Nagy múlttal rendelkező cég, sokak által ismert és kedvelt termékcsalád.
Egyedülálló profi támogató csapat, hogy neked is működjön a hálózatépítés.
Kattints az alábbi linkre és azonnal regisztrálhatsz:
Ha elakadsz, írj: mlmhogyan@szeszterke.ro

FLP Forefer Living Products Aloe regisztráció

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük