MLM oktatási anyag

Kellemes meglepetés ért a mai nap folyamán. Újra bizonyítást nyert, hogy vannak még jó szándékú, önzetlen emberek. Ezt néha nehéz elhinni és nagyon jólesik egy kis megerősítés.

Megkeresett Pápai Tamás, a www.webmotivator.hu weboldal tulajdonosa és elmesélte nekem, hogy mostanában sok MLM-es találja meg a cégét, hogy honlap készítést rendeljen tőle. Ezért, annak érdekében, hogy szakmailag is kiváló honlapokat tudjon készíteni ügyfeleinek, hosszasan tanulmányozta a multi level marketing irodalmat és több hasznos anyagot készített. Köszönjük neki.

Don Failla: A 45 másodperces prezentáció, amely megváltoztatja az életedet

Lehet, hogy találkoztál már ezzel a könyvvel, lehet, hogy olvastad is már, lehet, hogy használod is. Ha olvastad, akkor tudod, hogy milyen remek eszköz arra, hogy a felkeltsd a jelöltjeid érdeklődését a multi level marketing iránt. Egy eszköz, amit bárkinek a kezébe adhatsz és dolgozik helyetted. Azért a jelöltjeidet nem fogja megkeresni… 🙂

A könyv egy kiváló betekintés az MLM vilgába, részletesen leírja, hogy mi az MLM és, hogy mi nem az. Ha mostanáig nem tetted meg, akkor mindenképpen érdemes beszerezni.

Az MLM prezentáció

Nos, Tamás úgy gondolta, hogy ennek a könyvnek az alapján készít egy bemutatót, amelyet az internetes üzletedben használhatsz. Ez az MLM prezentáció tulajdonképpen a könyv alapján készült célja az, hogy röviden bemutassa az érdeklődőknek a multi level marketinget.

Ide kattintva nézheted meg az MLM bemutatót

A megnyitáshoz microsoft powerpoint szükséges (az MS Office része)

Azt, hogy Tamásnak mi volt a célja ezzel az ajándékkal, azt nem tudom, mindenesetre köszönöm szépen neki, és boldogan mutatom meg minden jelenlegi és jövőbeni sikeres MLM-ezőnek. Ha úgy gondolod, hogy te is megmutatnád az üzlettársaidnak, küldd el nekik az alábbi linket, hogy ők is tudják megnézni.

https://mlmhogyan.szeszterke.ro/2009/10/mlm-oktatasi-anyag/

Milyen eredménnyel használtad?

Miután megnézted és a szponzoráltjaid is megnézték, sőt, még a jelöltjeidnek is megmutattad, gyere vissza ide a blogba és írd meg, hogy milyen eredményeket értél el vele. Köszönöm!


Megbízható MLM céget keresel, mert új vállalkozást szeretnél?

Nagy múlttal rendelkező cég, sokak által ismert és kedvelt termékcsalád.
Egyedülálló profi támogató csapat, hogy neked is működjön a hálózatépítés.
Kattints az alábbi linkre és azonnal regisztrálhatsz:
Ha elakadsz, írj: mlmhogyan@szeszterke.ro

FLP Forefer Living Products Aloe regisztráció

15 thoughts on “MLM oktatási anyag”

  1. Igazán kösz a publicitást 🙂 Hogy mi volt a célom? Csak az, hogy segítsek az MLM-eseknek. Mostanában specializálódtam szinte a területre, és a szemem előtt dőlnek be emberek és rendszerek, mindez azért, mert nincs képzés. Senki sem mondja meg a hogyant. Csak ígéretek vannak, szép szavak, aztán képzés alig. Pedig minden azon múlik, hogy a felső vonal képzi-e az alsót! Ezen próbál segíteni ez az anyag.

  2. Ez azért nem igaz, mert ahol vagyok, ott rendes képzés van.
    De valóban, sok helyen hiányosság van.

  3. Pingback: www.linkmegoszto.com

  4. Szia Eszter!

    Sok ilyen barátot kívánok, aki önzetlenül gyarapítja az oldalad amúgy is értékes tartalmát!

    Hallottam már a könyvről, de eddig nem olvastam. Köszönöm.

    Igen tanulságos, sok ötletet kaptam.

  5. Szerencsére a mi cégünknél is remek képzés van, a mi kis saját csapatunkban is, és a magyar cég által szervezettek, meg a nemzetköziek is nagyon profik és rengeteget lehet tanulni belőlük.

    Akik pedig olyan hálózatban vannak, ahol nem ilyen rózsás a helyzet, azok még mindig tanulhatnak a hálózatfüggetlen szakértőktől (Bak Zsuzsanna, Mátrai Szilárd, Magda Attila stb), de van pl Tom „Big Al” Schreiternek is egy csomó ingyenes anyaga a neten.

    Én inkább azt tapasztalom sajnálkozva, hogy sokan nem hiszik el, hogy ez egy szakma és meg kell tanulni, vagy azt hiszik, ők jobban tudják… és hány ilyen van! Ha valaki megkérdezi tőlem, milyen embereket keresek munkatársnak, az általam felsorolt tulajdonságok között az egyik első a taníthatóság!

  6. @OkosKismama hozzátenném a hozzászólásodhoz, hogy sokan azt gondolják magukról, hogy tanulnak, mert fel vannak iratkozva például a saját hálózatuk oktató hírlevelére és még egy csomó más ingyenes hírlevélre, de tulajdonképpen el sem olvassák azokat. Arról, pedig, hogy alkalmazzák is az olvasottakat, talán csak álmodoznak. Ezért mondom el minden lehetéges alakommal, hogy „tanulj”!

  7. Igen ez a nagy igazság nem elég megkapni a email anyagokat azokat alkalmazni is kell.
    Kb mind amikor veszünk egy szigetelő anyagot és szigetelő ragasztót csak éppen várjuk hogy menyen fel a falra. Na ahhoz is mi kellünk alkalmazni kell a könyvekből és barátainktól tanultakat.
    És lám kész a ház szigetelése, ha megcsináltuk, nem lehet mindent mesterre bízni. Kell az önállóság is. A mester véleménye nagyon fontos. Kis nyuanszon is múlhatnak dolgok. Igaz ha nincs képzés van egy csomo előadó, aki oktat keresni kell. Ez is a munka része. Cd-k könyvek kazetták és az alkalmazás. Ennyi a titok szerintem

  8. A mester, a szponzor nem az, aki helyettünk megcsinálja a munkát: segít, ha kérdezünk, irányít, ha igényeljük. A mi dolgunk a kérdezés és a cselekvés. Természetesen szponzorként a tanítás és irányítás.

  9. Kedves Eszter és Tamás!
    Mindkettőtök hírlevelére feliratkoztam (tudjátok, azért a jókat előbb-utóbb megtalálja az ember. ha keresi…)
    Offline MLM-üzletben dolgozom, el nem cserélném a világon semmiért, kiváló a képzési rendszerünk. Évek óta használjuk a Szalvétabemutatókat (most 45 másodperces…), de ekkora segítséget még soha nem kaptam! Hihetetlenül precízen feldolgozva, tálcán elém… Köszönöm! Egy-egy utazás előtt meg van oldva az előszűrés és az érdeklődés-felkeltés (two in one:)! Valahogy biztosan meghálálom egyszer!
    Skata

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük