Meglepetés lakás

Bár ennek a bejegyzésnek nincs köze az MLM-hez, mégis úgy döntöttem, hogy megemlítem a blogban.

A hősnők fórumon ismertem meg Kőrösi Katalin barátnőmet, ő indított el egy elképesztő kezdeményezést, amit itt és most szeretettel megosztok Veled is. Első olvasásra hihetetlennek tűnő, egyedülálló kezdeményezésről van szó, igazán meghökkentő a mai világban, hogy egyesek akár önzetlenek és segítőkészek is tudnak lenni. Olvasd te is pont olyan szeretettel Kati levelét, amivel én küldöm neked:

Kőrösi Katalin vagyok. Húgom egészséges, életerős, húszas éveiben járó fiatal lány. Néhány éve él és dolgozik Budapesten, ahol az albérlet és annak fenntartása elnyeli megtakarításra szánható pénzét. Elhatároztam, húgomat hozzásegítem egy saját lakás megszerzéséhez. Kézzelfogható pénz nélkül – a pénz amúgy is csak egy gondolat-, cserekereskedelemmel.

Munkádat, eredményeidet figyelembe véve gondolom, Te nyitott vagy az ilyen történetekre, honlapod olvasóinak megerősítést adhat: különleges ötlet, biztos elhatározás, tudatos lépések, kitartó munka elvezet a sikerhez. Bármilyen cél elérhető így, az enyém elég egyedi, meghökkentő, így biztos vagyok benne, hogy nagy érdeklődésre számíthatok.

Tervem a következő:
Az ingatlanberuházó felé egy lakásért cserébe extra megjelenési lehetőséget kívánok felajánlani, ehhez kérem a Te segítségedet is.
Számításaim szerint 20-25 partnerhonlappal, egyenként átlagosan 4-5000 hírlevél olvasóhoz eljuttatott tájékoztatóval viszonozható az az érték, amit a lakás jelent. Az ingatlantulajdonos így egy nagyszerű hirdetési lehetőséghez jut, nem a megszokott módon és formában. Olyan célközönséghez jut el a lakást felajánló cég híre, akiket érdekel és ösztönöz a vállalkozás, a befektetés, a pénz, a gazdagodás témaköre.
Ilyen partnernek kérlek fel Téged, cserébe az alábbiakkal “fizetek”:
A különös kezdeményezés hatására honlapod, blogod látogatottsága és ennek következményeként forgalmad is nagy valószínűséggel nő majd. (A cikket, blogbejegyzést szívesen megírom, és eljuttatom Hozzád, amit aztán felhasználhatsz.)
Olvasóidnak ez a kezdeményezés fontos megerősítés lehet a mindennapokban olvasott, hallott elméleti lehetőségeket követően.
Együttműködésedért cserébe a tervvel foglalkozó blogon és néhány hónap múlva megjelenő könyvemben is népszerűsítem honlapod linkjét, vállalkozásod elérhetőségét. (Könyvem címe: Gazdag baba – Boldog baba, azaz tudatos, irányított gondolatok használata születéstől fogva…) Természetesen egy tiszteletpéldánnyal is megköszönöm majd segítőkészségedet, amit akár személyesen is átvehetsz majd a lakásavató bulin.
Csilla húgomtól a következőt kérem majd cserébe: a lakás használatba vételét követően vegyen részt egy pénzügyi képzésen, amit már régen meg kellett volna kapnia – mint az emberek többségének is… A felszabaduló összegből – a bérlet alól mentesülve – adományozzon minden hónapban rászoruló szervezeteknek, segítő közösségeknek. A meglepetés lakás honlapján erről minden hónapban adjon hírt.

Szóval, az ötlet egyszerű: egy fiatal lány lakáshoz juttatása cserekereskedelem útján, valódi pénz felhasználása nélkül, melyet Te is figyelemmel kísérhetsz a http://meglepeteslakas.blog.hu oldalon.

Több tízezren vannak biztosan nehéz helyzetben, mások is önerő, fedezet hiányában nem tudnak saját lakást vásárolni, kénytelenek albérletben élni. Az említett lány nővére egy meglehetősen különleges módon a következőkre hívja fel a figyelmet: a képzelet szabadjára engedésével, következetességgel, a kilátástalanságból és kötöttségekből való kitörés lehetséges. Bizonyít, hogy legyen hite másnak is teremteni, jót cselekedve segíteni. Lelkesít, hogy másképp is lehet, mint amit belénk neveltek az évek során. Erőt ad, hogy merjenek mások is kreatívak lenni.

A http://meglepeteslakas.blog.hu oldalon olvashatod a folyamat aktuális híreit, javaslatodat, észrevételedet megosztva Te is segíthetsz. A támogató partnerek megkeresése, és tájékoztatása folyamatban van, Te is csatlakozhatsz.

Következő lépés már az ingatlant felajánló partner felkutatása… Kíváncsi vagy a részletekre?
http://meglepeteslakas.blog.hu


Megbízható MLM céget keresel, mert új vállalkozást szeretnél?

Nagy múlttal rendelkező cég, sokak által ismert és kedvelt termékcsalád.
Egyedülálló profi támogató csapat, hogy neked is működjön a hálózatépítés.
Kattints az alábbi linkre és azonnal regisztrálhatsz:
Ha elakadsz, írj: mlmhogyan@szeszterke.ro

FLP Forefer Living Products Aloe regisztráció

3 thoughts on “Meglepetés lakás”

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük