Önbizalom nélkül lehet?

Vajon tudsz MLM üzletet építeni önbizalom nélkül?

Gondolom már te is rájöttél, hogy ez egy költői kérdés. Természetesen semmi az életben nem működhet anélkül, hogy bízzunk a sikerében. Hogyan is bízhatnánk abban, hogy bármi is sikerül nekünk, ha az önbizalmunk annak a bizonyos kis zöld állatkának a hátsó fele alatt van?

Van segítség!

Az önbizalom fejleszthető. Való igaz, hogy nem tudunk kibújni a bőrünkből, talán vannak olyan dolgok az életünkben, amin nem tudunk változtatni. De mindig van néhány apró kis szokás, ami talán nem is annyira fontos, és egy kis apró változatással máris jobban érezzük magunkat. Amikor pedig jobban érezzük magunkat, az egész világ kicsit szebb, kicsit kedvesebb és észre sem vesszük máris kezdünk apró sikereket elérni. Ebben segít ez a könyv.

Ne ijedj meg, nem most akarom megváltani a világot és nem is találtam fel az önbizalom fejlesztésének legújabb receptjét.

Mindössze annyi történt, hogy egy internetes ismerősöm a figyelmembe ajánlott egy könyvet, ami szerinte nekem és a munkatársaim számára is hasznos, sőt elengedhetetlen része az üzletépítésnek.

Hagytam magam meggyőzni és elolvastam (nem volt nehéz dolga, hiszen amúgy is nagy rajongója vagyok a könyveknek), és egyáltalán nem bántam meg.

Az önbizalom fontos és sosem elég belőle

Én magam is elkövettem már azt a hibát, hogy azt hittem mindent tudok az önbizalomról.

Arra is gondoltam már, hogy én magam írjak könyvet az önbizalomról, mert az annyira fontos az üzletben (és „mellesleg” a magánéletedben is), hogy úgy gondoltam feltétlenül meg kell osszam mindenkivel az eddigi tudományomat.

Nos, úgy tűnik, Fülöp Richárd megelőzött, így nem tehetek mást, egyszerűen csak

Ajánlom neked „Az önbizalom a siker titka” című könyvét!

További részletekért kattints a fenti képre!

Kívánok neked még több önbizalmat, még több sikert, és kérlek írd meg a hozzászólások között a véleményed a könyvről. Köszönöm.


Megbízható MLM céget keresel, mert új vállalkozást szeretnél?

Nagy múlttal rendelkező cég, sokak által ismert és kedvelt termékcsalád.
Egyedülálló profi támogató csapat, hogy neked is működjön a hálózatépítés.
Kattints az alábbi linkre és azonnal regisztrálhatsz:
Ha elakadsz, írj: mlmhogyan@szeszterke.ro

FLP Forefer Living Products Aloe regisztráció

5 thoughts on “Önbizalom nélkül lehet?”

  1. Szia Eszter! Köszi a könyvajánlót! Bizonyosan hasznos lesz! Robert Kiyosaki és Brian Tracy könyvei is alapművek, de ha MLM és kötelező olvasmány, akkor Nógrádi Bence! Az MLM I-II. nélkül el se kezdje senki az üzletét! Róla és könyveiről bővebben itt: http://www.milliomos.hu

  2. Szia Eszter!

    Gratulálok az oldaladhoz!
    Kérlek engedd meg, hogy kicsit elfogultan megosszam néhány gondolatom!

    A pozitív gondolkodás és az önbizalom kéz a kézben jár. Nagyon sok kiváló könyv található manapság az önbizalomról,tényleg ilyenek amiket megemlítettetek. Szerintem ezeket sokan ismerik, de kevesen tudják, hogy ennek a fejlesztésének az egyik leghatékonyabb módja, ha a könyvek olvasása mellett speciális segítő személy segítségének igénybevétele. Ez a személy a coach, azaz edző, aki támogatásával, mint egy katalizátor képes, a fejlődésedhez szükséges időt évekkel lerövidíteni.
    Üdv,
    Zoli

  3. Kérlek, sőt könyörgök nektek, aki önbizalomhiányos vagy egyéb problémája van, azt ne akarjátok már bedobni az mlm-be, mert neki ettől nem lesz jobb!
    Ha összeszedte magát, akkor.
    Próbáljunk segíteni másoknak és nem kárt okozni.
    Nekem legalábbis ez valamiféle elsődleges irányelv.

  4. Kedves G.Márk! Egyetértek veled, és eszembe sem jut kárt okozni. Az ajánlott könyv épp az önbizalom fejlesztésére kínál egy lehetséges megoldást. A cikk pedig nem tartalmaz MLM-re buzdító tartalmat. Köszönöm az építő jellegű hozzászólásod.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük