Miért nem született olyan hosszú ideje MLM blogbejegyzés?

Miért nem született olyan hosszú ideje MLM blogbejegyzés

Avagy magyarázom a bizonyítványom, vagy az automatizálás átkai. 🙂

(Szándékosan nem említek neveket és nem nevezem meg a hálózatokat. Szerintem így etikus.)

MLM történelem

Amikor ez a blog megszületett aktívan dolgoztam egy multi level marketing hálózat építésén, közben pedig folyamatosan ismerkedtem az online vállalkozás és a weboldalszerkesztés rejtelmeivel.

Kissé naivan úgy képzeltem el, hogy felépítek egy online gépezetet, ami hozza nekem az érdeklődőket, én pedig sikeres mlm hálózatot építek fel az önként jelentkező jövendő munkatársakból.

Azért mondom, hogy kissé naivan, mert később nem történt mindig úgy, ahogy elképzeltem.

Ez a weboldal a mai napig hozza az érdeklődőket és a feliratkozókat, tehát az elmélet bizonyos szinten működik.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy több olyan ember talált rám, aki engem akart munkatársának, mint aki valóban hálózatot, szponzort keresett, és azért keresett meg.

Emiatt nem panaszkodhatok, hiszen gyakorlatilag évek óta semmit nem tettem érte, hogy ez másképp legyen. Hamarosan arra is fény derül, hogy miért nem írtam.

A probléma abból adódott, hogy a világ változik.

Megszorító intézkedések az mlm hálózatépítésben

Az MLM rendszer, amelyiknek tagja voltam egyszer csak megtiltotta a hálózatépítőknek, hogy az Internet segítségével építsék fel a hálózatukat.

Tulajdonképpen az oldalam megfelelt volna a szigorú követelményeiknek, de egy idő után teljes mértékben megtiltották az internetes toborzást, és a szponzorom, valamint az ő szponzora is kiléptek a hálózatból, és magamra hagytak.

Új multi level marketing cég választása

Miután közel lehetetlenné vált számomra az előző hálózatom építése, illetve nem akartam az offline módszerekhez folyamodni, úgy döntöttem, hogy inkább egy másik mlm hálózat építésében próbálok szerencsét.

A szponzorom, akiben megbíztam, egy új céget ajánlott, amely meg is felelt az elvárásaimnak, közben pedig maximális mértékben segített az újrakezdésben.

Tehát megvolt az új cég, a régi szponzorral, új termékkel.

Az új feladat az volt, hogy átírjam a hírlevelemet, hogy aktuális legyen.

Elkészítettem az új hírlevelet, szépen működött is a weboldal, lett is néhány üzlettársam.

Aminek semmi köze az mlm-hez, és mégis

A multi level marketinges pályafutásomtól teljesen függetlenül, vagy talán pont azért, mert ennek hatására, még jobban szerettem volna megismerni az emberi elme miértjeit, úgy döntöttem, hogy valóra váltom a régi álmomat és beiratkozok a pszichológia egyetemre.

Be is iratkoztam, és mint családanya, dolgozó nő, és egyetemi diák, úgy döntöttem, hogy a pszichológia a multi level marketinggel szemben prioritást fog élvezni.

Nem terveztem, hogy abbahagyom, hiszen a weboldal működőképes volt, a termék használható, tehát elméletem szerint kevesebb energiával is működnie kellett volna.

Azt sem terveztem, hogy nem fogok blogbejegyzéseket írni, ez egyszerűen csak így alakult.

Mással foglalkoztam, és nem voltam elég ihletett ahhoz, hogy olyan írásokat tegyek közzé, ami átgondolt és hasznos egy mlm-esnek.

Nem forgalmazzák tovább MLM rendszerben

Tehát az oldalam működött, és működik most is, de közben kihalt a háttérben levő hálózat.

Az új cég egyszer csak bejelentette, hogy köszöni szépen, ő nem kér tovább a hálózatos értékesítésből, inkább boltokban fogja értékesíteni a termékeit.

Így a szépen felépített rendszerem, a gondosan megírt hírleveleimmel együtt egyik napról a másikra nem ért semmit.

Én kérek elnézést

Ezúton nyilvánosan is elnézést kérek attól a néhány embertől, akiknek a mai napig ott vannak levelei az e-mail postafiókomban, mert tanácstalanságom és más irányú elfoglaltságaim miatt, nem tudtam, mit válaszoljak nekik.

Úgyszintén elnézést kérek azoktól, akiknek ugyan válaszoltam, és megírtam a tényeket, de felháborodottan reagáltak, amiért meggyőzte őket a rendszerem, de mire ők találkoztak vele, már nem volt mögötte semmi. Jogos volt a felháborodás, de ezen utólag már nem tudok változtatni.

Hogyan tovább?

Az oldal megmarad, és tovább fog élni. Közben befejeztem az egyetemet, lassan újra megváltoznak a prioritások is, és írni is fogok. De nem fogok csak azért írni, hogy teljesítsek egy nem létező tervet.

Most még nem ígérek heti egy vagy havi egy új blogbejegyzést.

Amikor írok, értesíteni foglak, ha érdekel.

Itt feliratkozhatsz az mlm-hogyan blogértesítőre, ha eddig még nem tetted volna meg.


Megbízható MLM céget keresel, mert új vállalkozást szeretnél?

Nagy múlttal rendelkező cég, sokak által ismert és kedvelt termékcsalád.
Egyedülálló profi támogató csapat, hogy neked is működjön a hálózatépítés.
Kattints az alábbi linkre és azonnal regisztrálhatsz:
Ha elakadsz, írj: mlmhogyan@szeszterke.ro

FLP Forefer Living Products Aloe regisztráció

9 thoughts on “Miért nem született olyan hosszú ideje MLM blogbejegyzés?”

  1. Kedves Eszter
    Nagyon örülök, hogy újra írtál, mindig örömmel olvastam bejegyzéseidet.
    Az, hogy kétszer is mellé nyúltál és rossz céget kezdtél építeni nem feltétlenül a te hibád. Mondhatnám nagy képűen, hogy én ezt előre láttam, mert ismerem mind a 2 céget és mivel N.I. közeli ismerősöm az utóbbi cég pályafutását is végigkísértem, de nem mondom. Bízom benne, hogy nem az MLM től ment el a kedved, hanem ezután bölcsebben fogsz dönteni ha elindulsz. Én amióta ismerlek egy céget építek el és értem ott el sikereket és ott működik és engedélyezett az online hálózatépítés, sőt preferált! A hálózatomban 36 országból vannak már és ez nagyrészt az online tevékenységnek köszönhető. És persze a termék se olyan amihez nagy belemagyarázás marketing kellene, hogy az emberek fogyasszák. Sok sikert a vizsgáidhoz és legyél még jobb emberismerő és segíts még több embernek hisz az MLM ben is ez a fő feladatunk!

  2. Kedves Eszter!

    Én a [moderálva]-ben találtam meg az IGAZIT. Meggyőződéssel és szeretettel ajánlom Neked is. Itt sem repkednek a sült galambok, de olyan tökéletes, megbízható hátteret biztosít a cég, amivel én még nem találkoztam. A saját érdekedben tedd meg, hogy alaposan tájékozódsz! Nézz körül itt először, aztán ha egy kicsit is sikerül felkeltened az érdeklődésed, akkor korlátlan mennyiségű információhoz juthatsz hozzá, csak kérned kell. Akár csatlakozol, akár nem, szívből kívánom, hogy 2013 legyen eddigi életed legcsodásabb éve az élet minden területén! Itt kell alaposan körülnézni: [link moderálva]

  3. Szia Szeszterke!

    Maximálisan megértelek, hasonló köröket én is megfutottam. Sok elkötelezett emberem várta, hogy újra induljunk valami mással, s mire az is „befürdött”, szépen lemorzsolódott a listám.

    Mindezek mellett a klasszikus offline termékalapú mlm rendszerekben (közel 22 év mlm múlttal) az a keserű tapasztalatom, hogy az egyébként nagyszerű termék sokszor hatszoros áron szerepel piaci versenytársaihoz képest, hiszen a hálózatépítőket valamiből ki kell fizetni.

    Az online típusú mlm-ek java része csalásnak bizonyult…

    Tiszteletben tartva tanulmányaid mégis ajánlanék valamit. Olyan termékalapú hálózatot találtam, ahol a terméknek azonnal mérhető és konkrét gazdasági előnye van, és világszerte nagyon nagy a célpiac.

    Nem írok ide konkrétat, mert nem szeretném az általam is nagyra becsült blogodat reklámozásra felhasználni. De ha érdekel egy valóban nagyon komoly lehetőség, kérlek keress meg e-mailen: marczipan (kukac) gmail (pont) com.

    Az egyetemhez sok sikert, a családhoz szeretetet, a munkához kitartást, és nagyon boldog új esztendőt kívánok Neked,

    Barátsággal:
    Németh Csaba

  4. Szia Eszterke!

    A legjobb, amit tehettél, hogy most megírtad ezt a bejegyzést.
    Mert nem az a baj, ha az ember téved, ha mellényúl, hanem ha nem vállalja felelősséggel a benne bízó emberek előtt.

    Úgyhogy most állj a tükör elé, és veregesd meg jól a vállad:) Igen, Eszter, ennek most így kellett lenni. Mert közben nem ültél a babérokon, hanem éltél, nevelted a fiad, és szereztél egy újabb diplomát.

    Szeretettel grat!

    Az én ajánlatom is él a mai nap és azon túl is:)

    Miközben nekem is voltak kevésbé hatékony időszakaim, én is tanulok ismét:) De az online és amit offline szeretek csinálni ebben az üzletben, abszolút működik.

    Ölellek, szeretettel
    Anikó

  5. Recepttündér Gábor

    Valóban érdekes bejegyzés. 4 éve frissült a copyright sor az oldal alján. Azt írtad, „nem történt mindig úgy, ahogyan elképzeltem”. Nemrég egy sikeres embertől ezt olvastam: soha semmi nem sikerül elsőre. Vagyis semmi nem történik úgy, ahogy elsőre hisszük. A sikerhez Kiyosaki szerint 3 dolog kell: Vágy, elszántság és a magunkba vetett hit. A legtöbb embernek az a baja, hogy hullámzik a hite. Egyszer hisz valamiben, egyszer nem, aztán megint, aztán megint nem. Ez aztán visszaveti az elszántságot sőt még a vágyat is. Egyetlen gyógyírt ismerek a hit erősítésére, a mindennapi cselekvést. Minden nap tégy egy lépést a célod felé, és akkor a hited is megmarad. A hit és a cselekvés erősíti egymást. A több éves kihagyás és az egyetemi kalandozás számomra azt mutatja, hogy a Te hited is hullámzik. Csak azért írtam ezt a szösszenetet, hátha tudok ebben segíteni. Mármint hogy mindig legyen hited haladni a célod felé. Sok sikert kívánok és BÚÉK

  6. Elöször is boldog ujévet kivánok én se feleltkeztem meg rolad és ha bármiben segithetek csak szolj rám nyugotan és én már is ott vagyok:) -tehát egy szoval sok sikert erre az évre- Istike-

  7. Köszönöm a kedves szavakat, a megértést, a biztatást, a segítő szándékot, és az építő jellegű kritikát.

    Jelzem, a copyright sort fogalmam sincs hol kell megváltoztatni, de ígérem, megkeresem. 🙂

    Boldog Új Évet Nektek, és azoknak a blog olvasóknak is, akik nem itt szóltak hozzá, hanem személyes levelet írtak, és azoknak is, akik csendben maradtak!

    Azoknak is kívánok boldog új évet, akik a bejegyzés hatására leiratkoztak az értesítőről, bár ők ezt valószínűleg már nem olvassák.

    Rengeteg gondolatot ébresztettetek bennem, és most már biztosan tudom, hogy lesz folytatás.

  8. Most szeretném leszögezni, hogy nem is az MLM rendszer a baj, hanem a szélhámos, csaló cégek akik felhasználják a rendszert. (persze azért erős fenntartásaim vannak az MLM ellen) Mint pl. az Amway, az FLP (Forever Living Products, mindenbe aloe verát!!!) Lyoness, amik mind arról szólnak, hogy az új belépők befizetései támogatják a piramis rendszer tetején ülőket, és ha sok embert sikerül átverned te is feljuthatsz (persze nem ilyen őszintén mondják).

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük