Milyen terméket forgalmazol MLM-ben és miért pont azt?

Share

A múltkori blogbejegyzésemben arra kértelek, hogy ajánlj nekem MLM üzletet, mivel én most nem vagyok aktív tag sehol, de szeretnék aktív online hálózatépítő lenni.

Köszönöm Neked, aki válaszoltál!

Hálásan köszönöm, az ajánlatodat, Neked, aki válaszoltál. Hálásan köszönöm az ajánlat megírására fordított idődet, a mai világban ez a legértékesebb, amit az ember kaphat valakitől.

Tudom, hogy idődbe telt, tudom, hogy energiát kellett fektess bele, és azt is tudom, hogy ha ezek után mégsem leszünk üzleti partnerek, akkor hiába dolgoztál.

A multi level marketing alapon működő üzletek természetét ismerve, logikus, hogy nem mindenki lesz üzlettársad, akinek bemutatod az üzleted. Ezt így kell elfogadni.

Néhány félreértés…

Többen, akik írtatok, arra próbáltatok meg így vagy úgy rávenni, hogy vegyek részt egy webkonferencián, vagy nézzek meg egy videót, melyben be van mutatva az üzlet, illetve, hogy beszéljünk róla skype-on, mert úgy gyorsabb. (Halkan jegyzem meg, hogy a gyorsaság nézőpont kérdése, az időbeosztásomat figyelembe véve, valószínűleg hamarabb elolvasok egy e-mailt, mint ahogy sikerül mindkettőnk számára megfelelő időpontot találni a beszélgetésre.)

Néhány kérésnek eleget tettem ugyan, de ezekben az anyagokban tapasztalatom szerint alig adnak át lényegi információt, nagy részük motivációs hanganyag, amely az MLM üzlet létjogosultságát feszegeti.

Nincs azzal semmi baj, hogy ajánlod az üzleti koncepciót, és azt tekinted az elsődleges terméknek. Való igaz, hogy a multi level marketingben az üzleti koncepció, a szabadság és a passzív jövedelem lehetősége az elsődleges termékek. Valami alapján mégis választani kell. 🙂

A termékedre vagyok kíváncsi

A kérésem, hogy ajánlj nekem üzletet, bár lehet, hogy nem volt elég egyértelmű, nem az üzleti koncepció ajánlására vonatkozott.

Igen, most pontosan arra vagyok most kíváncsi, hogy mit árulsz és miért pont azt választottad: kávét, teát, benzinkapszulát, táplálékkiegészítőt, kozmetikumot, autorespondert, biztosítást, stb. Miért pont ezt?

Nem sietek, mivel nem gyors, hanem időtálló megoldást keresek, úgyhogy, amikor úgy gondolod, bármikor látogass el erre az oldalra, és írt meg nekem e-mailben a válaszaidat.

Ha mostanáig csak azon gondolkoztál, hogy mit is írj, vagy csak halogatsz, akkor kattints most erre az oldalra, és továbbra is várom az ajánlatodat.

Köszönöm!


Megbízható MLM céget keresel, mert új vállalkozást szeretnél?

Nagy múlttal rendelkező cég, sokak által ismert és kedvelt termékcsalád.
Egyedülálló profi támogató csapat, hogy neked is működjön a hálózatépítés.
Kattints az alábbi linkre és azonnal regisztrálhatsz:
Ha elakadsz, írj: mlmhogyan@szeszterke.ro

FLP Forefer Living Products Aloe regisztráció

Share

2 comments on “Milyen terméket forgalmazol MLM-ben és miért pont azt?

  1. Élelmiszerek, konzervek, fűszerek, öntetek. Üdítők, ásványvizek, szörpök, energiaitalok, alkoholos italok. Vegyiáruk, kozmetikai cikkek, háztartási papíráruk. Édességek, ropik, chipsek. Papír-írószerek, irodaszerek. Alapvető vitaminok, sport és fitness étrendkiegészítők. Állateledelek, felszerelések.

  2. Nálunk kávé a húzó termék. Valójában a termék talált meg engem. Vásároltam belőle, elkezdtem fogyasztani és csak később vettem észre, hogy már vannak néhányan akik rendszeresen jönnek hozzám vásárolni. Vagyis lett egy csoportom 🙂

    Amiért nekem tetszik az, hogy a kávéval könnyű megszólítani másokat, nem kell rá igényt kelteni. Igazán egyszerű 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Name and email are required. Your email address will not be published.