Mire vagy büszke? Milyen célokat tűztél ki 2013-ra?

Ide kattints, ha a bejegyzés elolvasása nélkül akarod az eszközt letölteni

Újévi fogadalmak

 

 

Újévi fogadalom vagy tervezés

Az új év és az újévi hiedelmek kétségtelenül azok közé tartoznak, melyekről az emberek a legtöbbet szoktak beszélni… azok is akik MLM-eznek, és azok is, akik még soha nem hallottak a multi level marketingről…. azok is, akik sikeres MLM-esek, és azok is, akik csak álmodoznak néha a sikerről.

Néhány dolog, ami mindenképpen felmerül egy társasági beszélgetésen, de főleg a Facebook felhasználók „osztják az eszet” a témában.

  • új év – mi lesz most másképp?
  • újévi babonák
  • újévi hiedelmek
  • újévi fogadalmak

Mi lesz másképp az új évben?

Nem vagyok jósnő, így nem tudhatom, de abban biztos vagyok, hogy sok minden múlik azon, hogy te hogyan tervezed el, és mit valósítasz meg a terveidből.

Igen, én is tudom, hogy az állam és a körülmények sok mindenben befolyásolják az egyéni terveket, építőbb jellegűnek találom, ha arról beszélünk, amit befolyásolni tudunk, és nem arról, amire semmilyen kihatásunk nincs.

Újévi babonák, újévi hiedelmek

Lehet hinni benne, hogy például egész évben azt fogod csinálni, amit az év első napján.

Azt is el lehet hinni, hogy ha lencsét eszel sok pénzed lesz.

Ha te több ilyet ismersz, írd be nyugodtan a hozzászólások közé, jó az ilyeneket megismerni, növeli az ember általános műveltségét. 🙂

Legyen újévi fogadalom vagy ne legyen?

Sokan esküsznek rá, hogy az újévi fogadalom jó dolog, és körülbelül ugyanannyian állítják, hogy semmi értelme, mert az év első munkanapján visszasüppedsz a régi kerékvágásba, és legközelebb jövő szilveszterkor jut eszedbe, hogy le akartál fogyni 10 kilót vagy el akartál indítani egy új vállalkozást.

Egyik elmélettel sem akarok vitába szállni, hiszen mindenki a saját tapasztalatait osztja meg, amikor állást foglal, így valószínűleg mindenkinek igaza van.

Miért is írom le mindezt?

Egy eszközt szeretnék neked mutatni, melynek segítségével sikeresebb „újévi fogadalmad” lehet, mint az eddigi években.

Nem a saját tollaimmal ékeskedem, de miért is tenném, amikor találtam valami használhatót. Ha valami jó, akkor azt el kell fogadni, úgy, ahogy van, hálásnak kell lenni érte, és felhasználni saját céljainkra.

Az aktív online életem kezdeteitől figyelemmel kísérem Pongor-Juhász Attila munkásságát, és Ő osztott meg az új évben, velem (is) hírlevélben egy módszert, melyet magam is évek óta alkalmazok.

Kérésemre megengedte, hogy közzétegyem itt, Neked is hasznos legyen:

Egy letölthető, nyomtatható pdf dokumentumról van szó, melyet az alábbi linkre kattintva tudsz megnyitni:

Mire vagy büszke 2012-ben, mik a céljaid 2013-ra?

A dokumentum eredeti helye itt van:

http://pongorkiado.hu/evindito2013/minitrening.php

Egyszerű és hasznos eszköz újévi fogadalmak helyett

Ide kattints, ha már elolvastad, és te is úgy döntöttél, mint én, hogy 2013 az az év, amikor „megcsinálom”!

Kattints ide és töltsd le: Mire vagy büszke 2012-ben, mik a céljaid 2013-ra?

 


Megbízható MLM céget keresel, mert új vállalkozást szeretnél?

Nagy múlttal rendelkező cég, sokak által ismert és kedvelt termékcsalád.
Egyedülálló profi támogató csapat, hogy neked is működjön a hálózatépítés.
Kattints az alábbi linkre és azonnal regisztrálhatsz:
Ha elakadsz, írj: mlmhogyan@szeszterke.ro

FLP Forefer Living Products Aloe regisztráció

2 thoughts on “Mire vagy büszke? Milyen célokat tűztél ki 2013-ra?”

  1. Balázsik Gábor

    Köszi a doksit. Jópofa, de azért ne gondoljuk, hogy ezzel ki is végeztük az egész évi teendőnket és készen is vagyunk mindennel. Ez egy kicsit segíthet. Kutatók szerint (sajnos nem tudom, honnan származik, de a tapasztalataim is ezt mutatják) az ember nem képes 2 célnál többre koncentrálni. Így a 20 cél egy kicsit szerteszórja az ember figyelmét. Gondold el, hogy minden 20 féle dologgal kellene foglalkoznod. Ha mindezt munka után, a fennmaradó szabadidődben végzed, akkor pl 20-23 óráig: 20 féle dolgot 3 óra alatt, darabjára jut 9 perced. Ennyi időd van megírni egy fejezetet a könyvedbe, vagy megírni egy hírlevelet, meghallgatni egy 3/4 órás oktatást;-) Összefoglalva: Ez egy gyakorlat a sok ezer közül, amivel ámítják az embereket a csúcson lévők, de önmagában nem sokat ér. (Olyan, mintha kapnál egy listát a világ legdrágább szállodáiról, hogy használd!) Úgyhogy én azt javasolnám inkább, hogy tűzz ki 2 célt, és azt érd el.

  2. Gábor, amennyiben csakis a fennmaradó napi 2 óra szabadidődben megírandó hírlevelekkel és a weboldaladdal kapcsolatban akarsz célokat kitűzni, igazat kell adnom Neked, valóban sok a 20 cél, maradj a kettőnél, és mikor azt elérted, tűzz ki újabbakat.

    Viszont nagyon sok célod lehet az életben, illetve nagyon sokféle.

    Nem csak az üzleti, munka utáni célokra kell fókuszálni. Ugyanúgy lehet cél az, hogy minden reggel te viszed a gyereked óvodába, munkából hazafelé bevásárolsz, szervezettebbé, élhetőbbé teszed az életed, stb.

    Ha így összességében gondolkodsz, és egyensúlyt akarsz kialakítani az élet szerepeid között, valahogy úgy, hogy mindben sikeresnek érezd magad, akkor is soknak tűnik az a 20 cél?

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük