Olyan MLM hálózatot keresek, amelyik…

Olyan MLM hálózatot keresek, amelyik…

… a teljesség igénye nélkül:

  • Termékeit vagy szolgáltatásait teljes mértékben fel tudom vállalni – tudom, ez egy szubjektív dolog, de enélkül sajnos nem megy.
  • Nem drága a termék/szolgáltatás, illetve az ár/érték arány elfogadható számomra és leendő üzlettársaim számára is (vagy annyira olcsó legyen, hogy bárki megengedhesse magának, vagy legyen egy jól körülhatárolható célcsoportja a terméknek, mely emberek igényeit szívesen kiszolgálom, és ők meg tudják és meg akarják fizetni a termék magasabb árát, mert nekik az megéri valamiért)
  • Olyan termék/szolgáltatás legyen, amire folyamatosan szükség van, és az egyszeri megvásárlás nem elégíti ki egy életre a vásárló igényeit, hanem elégedett visszatérő vevőként újra és újra vásárol – nem azért mert kötelező, hanem azért mert szereti és szüksége van rá
  • Áttekinthető és könnyen megérthető a rendszer, üzleti terv (ne kelljen órákig magyarázni, hogy miért is éri meg csatlakozni)
  • Évek óta működő stabil üzlet legyen, nem pedig valami, ami majd a jövő héten indul, és ez lesz a jövő évszázad üzlete (meg sem tudom számolni, hány olyan regisztrációm van, ahol „nincs vesztenivalóm” alapon regisztráltam – ez a legutóbbi (worldprelaunch) – és soha nem lett belőle az égvilágon semmi)
  • Valódi pénzt lehessen vele keresni – az remek, ha kedvezményeket vagy pontokat kapok egy vásárlásom alkalmával, amit később levásárolhatok, de nem tekintem ezt egy stabil üzlet alapjának – ha van is ilyen az üzletedben, ne ez legyen az üzlet alapja és az egyetlen kereseti lehetőség
  • Követhető legyen a felsővonalam, tudd, hogy ki a szponzorod, és mutass be neki
  • Ha lehetséges, Te, mint leendő szponzorom évek óta aktív tagja legyél az adott hálózatnak, ismerd jól, és ha lehetséges tudjál róla többet, mint én, ha elolvasom a bemutató dokumentumokat.
  • Ha te nem vagy régóta hálózatépítő az adott hálózatban, legyen valaki a felsővonaladban, aki elérhető, segítőkész, és lehet hozzá segítségért fordulni – szóval, ha nem Te vagy az, aki jól ismeri a céget, és többet tud róla, mint én, ha egy órán keresztül tanulmányozom, akkor a Te szponzorod vagy az Ő szponzora legyen olyan, és módomban álljon kapcsolatba lépni Vele.
  • Mindenki volt már új az MLM-ben és mindenki volt már új egy bizonyos üzletben, így, természetesen az új üzletépítők számára is mindig megvan az esély, így Neked is.
  • A lényeg, hogy pontosan tudd, hogy mit ajánlasz!
  • Ne legyen a cégnek kizárólagossági feltétele, vagyis olyan kikötése, hogy ha belépek és aktívan építem a hálózatát, akkor nem lehetek aktív tagja más hálózatnak (már most is több hálózatnak tagja vagyok, úgyhogy én magam nem felelek meg ennek a feltételnek, és nem is akarok ilyen szinten elköteleződni, mert nem találom logikusnak).

 Igen, várom az ajánlatokat, akár tőled is!

Kérlek, ne itt az oldalon küldd el az ajánlatod (ez a blog nem a reklám helye), hanem küldd el nekem a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével vagy e-mailben a válaszokat az alábbi kérdésekre.

–          Ki vagy / mi a neved?

–          Mi a hálózat neve?

–          Mi a termék / szolgáltatás?

–          Mennyibe kerül a csatlakozás?

–          Milyen rendszeres havi költségei vannak az üzlet fenntartásának? (kötelező vásárlás, stb.)

–          Milyen árban vannak a termékek/szolgáltatások?

–          Mióta foglalkozol az ajánlott üzlettel?

–          Miért választottad pont ezt az üzletet?

–          Miért ajánlod pont ezt az üzletet?

–          Sorold fel a felsővonalad: szponzorod / az Ő szponzora / stb.

Mindez a teljesség igénye nélkül.


Megbízható MLM céget keresel, mert új vállalkozást szeretnél?

Nagy múlttal rendelkező cég, sokak által ismert és kedvelt termékcsalád.
Egyedülálló profi támogató csapat, hogy neked is működjön a hálózatépítés.
Kattints az alábbi linkre és azonnal regisztrálhatsz:
Ha elakadsz, írj: mlmhogyan@szeszterke.ro

FLP Forefer Living Products Aloe regisztráció

21 thoughts on “Olyan MLM hálózatot keresek, amelyik…”

  1. Kedves Eszter!
    Érdekes felállás amit csinálsz, de okos és értelmes korrekt próba. Az én hálózatom mindegyik kritériumnak megfelel, de az utolsó szerintem mindenhol gond lesz. Sajnos ez egy olyan szabály ami a legtöbb nagy és komoly MLM cég szabályzatában benne van. Vagyis az ember nem lehet több MLM cégben üzletépítő, vezető. Fogyasztó természetesen igen. Csak hiteles nem tudsz úgy lenni, ha itt is azt mondod ez a nagy üzlet utána máshol meg azt mondod az a nagy üzlet….Mindig van a tarsolyodban egy VAN MÁSIK megoldás. Az elkötelezettség sokszor bizonyos jogokról való lemondást is jelent! Talán ezért van ez a pont benne minden komoly cég szabályzatában. Nálunk ez gyémánt szinttől elvárás, lejjebb még lehet! Privátban küldöm az ajánlatom. Nincsenek véletlenek, ha úgy kell lennie, megtaláljuk a közös hangot és a sikert. Szeretettel Gábor

  2. Én már több MLM üzlettel is próbálkoztam, de eddig nekem a Sikerprogram a „legszimpatikusabb”.

    Elsősorban azért, mert anyagi helyzetem miatt nem tudok havonta fizetni havidíjat, vagy termékeket.

    Ez egy egyszeri díjas lehetőség. Egy hálózatépítő program, ahol egyszer kell felépíteni egy hálózatot, majd a hálózat minden tagja követ több különböző MLM üzletbe. Minden MLM üzletben az összegyűjtött jutalékból történik a termékvásárlás…

    Még sorolhatnám az előnyeit, de mindent megtalálsz a honlapomon, a Sikerprogram oldalon!

    Üdvözlettel

    Urgyán Mihály

  3. Kedves Eszterke! UI. Kifelejtettem a lenyeget a levelembol,a mi cegunk nem jelent konkurenciat a tobbi MLM cegnek , sot segitseg, mivel a videokommunikacios marketingezkozeinkkel kiszolgaljuk oket , ami nagy segitseget jelent a halozatuk epiteseben.Kesz eloregyartott sablonokkal rendelkezunk egy jo nehany komoly cegnek .

  4. Nem szokásom más cégeket kritizálni, de azért ez a fajta megközelítés nagyon a bögyömben van! Nem véletlenül hívom én Trója Falónak a TF-t és a másik céget is. Belopózni ezzel a szöveggel, hogy segíteni akarunk, aztán átszippantani az illetőt! Sok ilyen történt már kicsi hazánkban. Miért kéne nekem az MLM hálózatom népszerűsítéséhez másik MLM hálózatba becsatlakoznom? Ez tiszta technológia nem kell ehhez piramisjátékot ráhúzni! Nálunk ingyen van profi videómail küldő rendszer, autoresponder, webkonferenciaterem és még egy csomó online eszköz. Ezt muszáj volt leírnom. De persze mindenki maga dönt. Csak én a tiszta dolgokat szeretem.

  5. Szia Eszterke!

    Nagyon jó gondolat. Jól megnézel magadnak néhány céget, terméket, aztán döntesz.

    Én nem foglak győzködni, de gondolatokat ébresztettél, lett belőle egy bejegyzés. Link a nevem alatt:), ajánlom szeretettel.

  6. Eszterke!

    Nagyon szimpatikus, amit csinálsz.
    De ahogy Gábor is írta, nem véletlen, hogy a cégek kikötik, nem lehetsz másutt is üzletépítő.
    Hosszabban a bejegyzésemben.

  7. Elnézést kérek azoktól, akiknek nem jelent meg azonnal a hozzászólása. Valamiért spam lett néhány és a szokásos e-mail értesítőt sem kaptam meg róla. A technika ördöge…

  8. Szerintem így is többen jelentünk meg itt, mint kellett volna. 🙁 Szerintem egyértelmű volt a kérés, hogy itt ne promótáljunk, mégis volt aki megtette. Ráadásul itt egy egyszerű kérés volt Tőled, nem vitaindító, mégis volt, aki más hálózatát próbálta itt lehúzni (nyilván annal ismerete nélkül).

    Szerintem BÁRMELY mlm csapatban is van valaki, a sikere függ a saját személyes beállítottságán, a dolgokhoz való hozzáállásán.

    Borzasztó sok mlm-es nem érti meg az mlm lényegét… szerintem 🙂

  9. Pingback: Időtálló MLM hálózat keresése | Sikeres MLM neked - mert kell egy csapat!

  10. sziasztok, én most csatlakoztam egy MLM rendszerhez és tagokat keresek. Januárban indult Magyarországon, de világszínvonalú. szeretnék veletek erről beszélni.
    skype: {moderálva}

  11. Ez roppant aranyos kedves Noémi
    Hát a hálózatépítés azért kicsit másképp müködik, hisz mindenki tagokat keres:)
    Hisz ez a lényeg. A kérdés hogy most én kereslek téged vagy te engem. Én már találtam 2600 tagot 35 országból nem hiszem, hogy érdekelne egy most induló hálózat ami persze világszínvonalú:( Ez még csak ígéret talán az lesz talán nem. Mi már egy működő rendszert építünk ami nem csak ígéret hanem valóság. Szóval ne más MLM cégek honlapján írogass be hogy te tagokat keresel, hanem tanulj meg toborozni. Sok sikert.

  12. Szia
    Nagyon jól működik ez az oldal. Tetszik. Mind ártesülhetünk az MLM adta lehetőségekről, mind pedig véleményezhetünk különféle hozzászólásokban, ill. bejegyzésekben. Szeretem az ilyen oldalakat. Mivel az oldal tulajdonosa megkért, hogy ne fojtsam magamba a véleményem és nagyon tetszene, ha részrehajlás nélkül meglátogatná az oldalam és csatlAkozna hozzánk:[…]
    Szerintem az MLM egyik legjobb formája manapság! Szia.

  13. Kedves Eszter!

    Nekem lenne egy nagyon érdekes ajánlatom, amennyiben új rendszert és lehetőséget keresel és nem új tagokat a hálózatodba. Kérlek szólj ,ha már nem aktuális a dolog. Szerintem tetszeni fog, amit ajánlani tudok. Főként egyébként olyan embereket keresek, akik már foglalkoznak aktívan hálózattal, esetleg van saját csapatuk is. Előre is köszönöm a válaszodat!!!

  14. Kedves István!

    Két megjegyzésem van a hozzászólásodhoz:

    1. Minden MLM-es olyan olyan embereket keres a saját hálózata bővítéséhez, akik már foglalkoznak aktívan hálózattal, esetleg van saját csapatuk is, amit örömmel átirányítana az általa ajánlott hálózatba. Megtisztelő, hogy a fent említetteket feltételezed rólam, de mégis miért jó ez nekem?

    2. Az elsőből adódóan: Ha van egy nagyon érdekes ajánlatod, akkor miért nem írod meg részletesen, ahogy a bejegyzésben (amihez hozzászóltál) kértem?

    Egyéb típusú ajánlatokkal sajnos nem áll módomban foglalkozni, mivel tapasztalataim szerint a semmit akarják sokan hosszú, időigényes marketinggel eladni, és úgy ítélem meg, hogy csak arra akarok időt szánni, ami érdemben elfogadható számomra.

    Minden bizonnyal vannak olyan lehetőségek, amelyek jók lennének, és pont emiatt maradok le róla, de hát ez van…

  15. Szia.Eszterke!
    Mi kb másfél éve váltottunk egy pár emailt. Azóta hihetetlenül fejlődött az általam ajánlott.rendszer. Ha azóta belefér az idődbe, higy beszéljünk róla részletesen, akkir kérlek válaszolj megkeresésemre.

    Üdv.

  16. Üdv:Amire felhívom a figyelmet ez egy magyar kutató találmánya a világon egyedülálló
    nincs konkurenciája,rohamosan terjed mert nagyon jók az eredmények.
    Bővebben: (moderálva).ingyenes regisztrációs lehetőség,és még az elején vagyunk.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük