Gratulálok a döntésedhez! Jól döntöttél!

Döntöttél… Saját vállalkozásra vágysz… Dr. Nona MLM hálózatot akarsz építeni… Nagy Esztert akarod tanácsadódnak
Gratulálok a döntésedhez!

Ha sietsz, itt regisztrálhatsz a Dr. Nona hálózatába.

De miért pont ide és miért pont most?

Dr. Nona: a felvállalható termékek

A Dr. Nona termékek fogyócikkek, melyek minden háztartásban szükségesek, és elfogynak, tehát elégedettség esetén az ügyfelek újra vásárolnak belőle: kozmetikai termékek, testápoló termékek, hajápoló termékek, dezodorok, étrendkiegészítők (táplálékkiegészítők). A Dr.NONA termékek kiváló minőségűek, felszívódási hatékonyságuk tökéletes, eléri a 90%-ot.

Hálózatépítőként tudnod kell, hogy maga az MLM üzlet is a termékek része: A Dr.NONA termékek széles hatásköre az egyik oka annak, hogy a Dr. Nona International a személyes forgalmazási formát választotta. A vevőnek el kell magyaráznunk a termék hatásmechanizmusát, meg kell mutatnunk az adott probléma megoldására szolgáló termékek lehető legmegfelelőbb kombinációját, és azt, hogyan oldhatja meg a felhasználó a termékek használatával saját további gondjait, ill. családtagjai problémáit.

Mitől különlegesek a Dr. Nona termékek?

A Dr. Nona termékek alapösszetevője a bio-organikus ásványi komplexum és minden Dr. Nona termékben megtalálható. Pontos összetétele a Dr. Nona társaság védjegye.  
A védjegy dr.Nona Kuchina doktornő nevéből ered. A tudós doktornő korábban maga is rákból gyógyult fel, így fontosnak érezte, hogy vezetése alatt a Lenom Klinika tudósai olyan formában fejlesszék ki a Dr. Nona termékcsaládot, hogy az immunrendszer aktiválását erősítő könnyen hozzáférhető és mindennapos használatú termékeket készítsenek. Ezáltal meg van adva a lehetőség az egészségesebb életre vágyóknak, és a segítségre szoruló betegeknek, hogy olyannyira felerősítsék szervezetük immunrendszerét, hogy az könnyedén megvédhesse magát az akár nagyon komoly betegségek ellen is.

Itt regisztrálhatsz a Dr. Nona hálózatába.

A bio-organikus-ásványi komplexum (BOAK) minden Dr. Nona termékben megtalálható, így olyan mindennapi tevékenységeink során, mint a zuhanyozás, hajmosás, fogmosás, vagy arckrém, testápoló, dezodor vagy parfüm felvitele a testre, máris fontos egészséget megőrző (betegségeket megelőző) tápanyagokat juttathatunk a szervezetünkbe, bármilyen további erőfeszítés nélkül, úgy, hogy semmilyen hétköznapi szokásunkon nem kell közben változtatni.

A Dr. Nona termékek ár/érték aránya Megfelelő

Bár a Dr Nona termékek első ránézésre nem tűnnek olcsónak, ami a gazdaságosságot illeti (az árviszonyok tekintetében is), két másik szempontot is figyelembe kell vennünk – az eladott termékek (főleg krémek és pakolások) nagy volumenét, valamint a termékek több célú használatát. Ha összevetjük a Dr. NONA készítményeket más cégek, pl. francia gyártók hasonló minőségű és hatékonyságú termékeivel, azt tapasztaljuk, hogy ugyanolyan összegért tőlük kb. harmad akkora mennyiséget kapunk. Minden Dr.NONA termék egy kis gyógyszeres doboz, és az egész család hamar megszokja, hogy különböző problémák és betegségek esetén ezeket a termékeket használja.

Itt regisztrálhatsz a Dr. Nona hálózatába.

Elégedett visszatérő vásárlók

A Dr. Nona termékek olyan termékek, amelyekre folyamatosan szükség van, elfogynak, és az egyszeri vásárlás nem elégíti ki egy életre a vásárlók igényeit, hanem elégedett visszatérő vevőként újra és újra vásárolnak – nem azért mert kötelező, hanem azért mert szeretik és szükségük van rá.

Egyszerűen megérthető multi level marketing terv

Nem kell órákig magyarázni, hogy miért is éri meg csatlakozni! Íme:

Dr. Nona kedvezményes vásárlóként, a regisztrációt követően már az első vásárláskor 20% kedvezménnyel lehet a termékekhez hozzájutni.

Dr. Nona termékforgalmazóként 40%-os kedvezményt lehet elérni a saját vásárlásokból, és további az MLM rendszeren belül pénzkereseti lehetőségek, bónuszok, juttatások vannak.

A Dr. Nona International cég marketingterve lehetővé teszi a vásárlási kedvezmény növelését, a termékforgalmazó bevételének és vásárlói hálózatának növekedését a neki megfelelő iramban – saját megfontolása, lehetőségei, képességei alapján, különféle szigorú szabályok és külső nyomás nélkül a Dr. Nona International Ltd., valamint annak regionális képviselője részéről.

A Dr. Nona Marketingterv azt mondja - IGEN

 • Árkedvezmény három szinten
 • Pontgyűjtés a saját hálózat vásárlásaiból
 • Bevétel a kiskereskedelmi értékesítésből
 • Jutalék a saját hálózatban lévő tagok forgalmából
 • Prémium a direktori vonal forgalmából
 • Pénzügyi elszámolás havonta
 • Különleges jutalmak
 • Itt regisztrálhatsz a Dr. Nona hálózatába.

A Dr. Nona Marketingterv azt mondja – NEM

 • Nem kell azonnal megkezdeni a pontgyűjtési programot
 • A jövedelem nincs korlátozva
 • A hálózat terjedelme sem mélységben sem szélességben nincs korlátozva
 • A magasabb pozíció elérése nincs korlátozva
 • Nem áll fenn a hálózat elvesztésének veszélye

Kedvezményes vásárlóként és Termékforgalmazóként havi rendszerességgel meghirdetett akciókban vehetsz részt, melyekben például bizonyos pontértékű termék vásárlása mellett 50 Ft.-ért vásárolhatod meg az aktuális akcióban szereplő terméket.

A teljes marketing terv innen tölthető le.

A Dr. Nona hálózat évek óta működő stabil üzlet

Szponzorom (akit a Dr. Nona hálózatban tanácsadónak hívunk) orvos, és szakértő tanácsokkal is el tud látni. Őt 2007-ben ismertem meg a Milliomos születik online pénzügyi valóságshowban, és ő azóta is kitartó és sikeres tagja az üzletnek. Akkor nem hallgattam rá, én csak 2013. március 6.-án írtam alá a termékforgalmazói csatlakozási kérelmet.
Ha Romániában élsz, érdekelhet, hogy itt is ismerik és keresik a Dr. Nona termékeket, de egyelőre még nincs felfuttatva az üzlet. Talán éppen rád vár?

Itt regisztrálhatsz a Dr. Nona hálózatába.

Dr. Nona mlm hálózatépítéssel valódi pénzt lehet vele keresni

A dr. Nona termékforgalmazói csatlakozási kérelem regisztrációs díjának befizetésével egy időben máris 20%-os kedvezménnyel tudsz vásárolni (ilyen árréssel tudsz eladni), ez a kedvezmény pedig folyamatosan növekszik 40%-ig.

Magasabb árkategóriás termékek, így az árrés sokkal kézzelfoghatóbb, látványosabb, mint más népszerű kozmetikai termékek forgalmazása esetén. Kevesebben foglalkoznak vele, így kisebb a konkurencia.

Maradni akarok, de ha mégis eltűnnék…

…akkor sem maradsz egyedül. Tanácsadóm e-mailben, skype-on, telefonon és személyesen is a rendelkezésedre áll.

Néhány szó a leendő tanácsadódról

Nagy Eszter vagyok, az online világban Szeszterke, Dr. Nona tanácsadóként táplálékkiegészítők és kozmetikumok forgalmazásával és multi level marketing hálózatépítéssel segítem az átlagos jövedelmű önálló vállalkozásra vágyó tudatos MLM-eseket abban, hogy sikeresen kitörjenek a mókuskerékből. Tevékenységem nagy része az Interneten zajlik.

Itt regisztrálhatsz a Dr. Nona hálózatába.

Miért választottam pont ezt az üzletet?

Azért döntöttem a Dr. Nona hálózat mellett, mert néhány év kihagyás után olyan hálózatot kerestem, amelyben örömmel dolgoznék. A kihagyott évek alatt, a legtöbb akkori „kihagyhatatlan lehetőség” eltűnt a süllyesztőben, viszont a jelenlegi tanácsadóm a mai napig a Dr. Nona hálózatát építi. Évek óta ismerem őt az online életből, és amióta csak ismerem mindig ezzel az üzlettel foglalkozott. Ezzel bizonyította számomra, hogy a Dr Nona üzleti lehetősége – más üzletekhez képest időtálló mlm.

A Dr. Nona mlm hálózatban a csatlakozási díj egy elfogadható adminisztrációs költségeket fedező összeg.

Tanácsadóm kulcsszavakkal és számokkal bizonyította számomra, hogy a termékeket ismerik és keresik, annak ellenére, hogy nem a legolcsóbbak.

Dr. Nona hálózatépítőként nem kötelező minden hónapban vásárolni, ahhoz, hogy az hálózat tagja maradhass.

A Dr. Nona termékek olyan problémákra jelentenek megoldást, amelyekkel az emberek éveken át küszködnek, és nem igazán tudják, hogyan oldhatnák meg, így a valódi megoldásért hajlandóak megfizetni a látszólag magasabb árat.

A Dr. Nona International nem tiltja meg a termékforgalmazóinak, hogy más mlm hálózatokban aktív tagok legyenek, vagyis nem követel kizárólagosságot. Ha közben más multi level marketing hálózattal is foglalkozol nem „dobnak ki”.

A Dr Nona termékek online is értékesíthetők, annyi megkötéssel, hogy külön weboldalt készíteni nekik.

Tanácsadóm nem tolakodó, abban segít, amiben a segítségét kérem, akkor, amikor a segítségét kérem, minden más rám van bízva.

Nem kell előadásokra járni, nem kell motivációs tréningeket hallgatni, egyszerűen csak el kell végezni a munkát a legjobb tudásom szerint, szükség esetén segítséggel.

Ha mégis segítség kell, kéznél van a tanácsadóm, és vannak élő előadások is.

Bár Romániában is keresik a terméket, és vásárolják is, egyelőre nincs kiszolgálva a kereslet.

Itt regisztrálhatsz a Dr. Nona hálózatába.

Miért ajánlom Neked a Dr Nona üzletet?

Azért ajánlom a Dr Nona üzleti lehetőséget, amiért én is választottam:

Időtálló, nem szűnik meg.

Nincsenek irreális követelmények.

A termékek valós problémákra nyújtanak megoldást.

Nincs kizárólagosság.

Online és offline is forgalmazható.

Úgy érzem, hogy én is meg tudom csinálni.

Úgy érzem, hogy neked is segíteni tudok abban, hogy megcsináld. J

Neked ajánlom, ha…

Ha ilyen (link) problémáid vannak, amelyekre keresed a megoldást, és mostanáig nem találtad meg, ajánlom, hogy kérd a segítséget, és összeállítjuk neked a személyre szabott megoldást. Próbáld ki, és ha beválik a termék, talán örömmel fogod ajánlani másoknak is.

Ha orvos, ápoló, gyógyszerész, kozmetikus, fodrász vagy, és gyakran előfordul veled, hogy az emberek ilyen problémákkal fordulnak hozzád, örömmel kiszolgálhatod őket: kettős öröm segítséget nyújtani és közben pénzt is keresni vele.

Ha hálózatépítő vagy és egy olyan üzletet keresel, amit bátran fel mersz vállalni, és a fennebb felsorolt kritériumok számodra is fontos szempontok, íme, itt van, örömmel ajánlom, vágj bele!

Itt regisztrálhatsz a Dr. Nona hálózatába.