Válság és a vonzás törvénye

Sokat hallunk mostanában arról, hogy a pénzügyi válság fenyegeti a világgazdaságot. Mondhatnám azt is, hogy ez folyik médiából, ezt halljuk a tévében, a rádióban, az interneten, erről beszélnek a barátaink.

Nem vagyok egy makroökonómiai szakértő, egyszerű laikus fejjel gondolkozom és szöget ütött a fejembe, hogy vajon érdemes-e ezzel annyit foglalkozni?

Miért jó az, nekem, vagy akár neked, hogy ilyen negatív gondolatokkal legyen tele a fejünk?

Vajon nem egyszerű tömegmanipuláció ez?

Mi köze a vonzás törvényének a világgazdasághoz?

A vonzás törvénye szerint azt kapjuk, amit vizualizálni tudunk. Ha egy szép életet látunk magunk előtt, akkor azt, ha egy csomó problémát, akkor azt.

Természetes ebben a mai negatív világban, hogy sokkal nehezebb egy szép jövőképet magunk elé festeni. Ezért külön technikákat fejlesztettek ki arra, hogy hogyan tegyük. Mindezek lényege az, hogy higgyél magadban és az álmaidban és cselekedj. Erről tájékoztatlak majd a továbbiakban.

Nos, ha nem elég fejlett a képzelőerőnk, akkor a televízió megoldja helyettünk a vizualizálást. Mit látunk a tévében? Háborúkat, katasztrófákat, baleseteket, azt sugallja nekünk minden híradó, hogy mindez velünk is megtörténhet. Nem állítom, hogy velünk nem történhetnek rossz dolgok, de vajon nem pont az váltja ki, hogy ezeket vonzzuk magunkhoz?

Őszintén szólva, az is megfordult a fejemben, hogy vajon nem tudatosan manipulálnak-e minket, mint ahogy ez annyiszor megtörtént már a történelem során.

És mi köze mindennek a multi level marketinghez?

Lehetséges, hogy valóban tönkre fognak menni bankok, csődbe mennek cégek és egy csomó munkanélküli lesz a világban… több, mint amennyi most van.

Ha valóban így alakul, akkor egyre több ember lesz, aki valamilyen kiegészítő foglalkozást fog keresni, hogy valamiből fenn tudja tartani a családját. Egyre többen lesznek azok, akik jobbnak látszó, „biztonságosabb” ajánlatok helyett az mlm-hez fordulnak, vállalva az egyéni fejlődéssel járó kellemetlenségeket, bízva abban, hogy mégis megoldható a problémájuk.

A mi feladatunk ezeknek az embereknek a segítségére lenni!

Ha még nem döntötted el, hogy multi level marketing vállalkozással alapozod meg a jövőd, akkor most jött el az ideje. Ha most vágsz bele, később azt fogják mondani a barátaid, hogy „persze… mert te jókor voltál jó helyen!”

Dönts most vagy győződj meg róla, hogy az mlm nem maga az ördög!


Megbízható MLM céget keresel, mert új vállalkozást szeretnél?

Nagy múlttal rendelkező cég, sokak által ismert és kedvelt termékcsalád.
Egyedülálló profi támogató csapat, hogy neked is működjön a hálózatépítés.
Kattints az alábbi linkre és azonnal regisztrálhatsz:
Ha elakadsz, írj: mlmhogyan@szeszterke.ro

FLP Forefer Living Products Aloe regisztráció

2 thoughts on “Válság és a vonzás törvénye”

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük